De zomer is alweer bijna op zijn einde. We beginnen langzaamaan af te tellen naar de kerstperiode. Dat is voor veel mensen een drukke tijd, omdat er veel geregeld moet worden. Zo ook de kerstpakketten voor uw collega’s, klanten of leveranciers. Gelukkig kunt u bij BOVI salespromotion nu al het ideale kerstgeschenk vinden. Onze nieuwe kerstpakketten collectie is uitgebreider dan ooit!

Wilt u deze winter uw collega’s, klanten of leveranciers verrassen met een eindejaarsgeschenk? Kerstpakketten zijn een leuke manier om uw waardering over de samenwerking uit te spreken. Vind hét ideale kerstgeschenk in de nieuwe kerstpakketten collectie van BOVI salespromotion!

Kerstpakketten van BOVI salespromotion
BOVI salespromotion is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het ontwikkelen van prachtige kerstpakketten. Ook dit jaar hebben wij een mooi aantal pakketten samengesteld. De collectie is zelfs uitgebreider dan ooit! Zo vindt u altijd wel een kerstpakket dat in de smaak valt. We lichten er een aantal voor u uit:

Kerstpakket Bingo!
Bingo is het ideale spel om met een grote groep te spelen. Dit gezellige pakket bestaat uit een Bingo spel, een set van vier waterglazen, kerstballen, drinken en diverse foodartikelen. 

Kerstpakket Stay Connected
Heeft u wat te vieren? Kies voor kerstpakket Stay Connected! Dit feestelijke pakket bestaat uit een speaker, partypoppers, alcoholvrije bubbels en diverse foodartikelen.

Kerstpakket Relaxed op Reis
Een goede voorbereiding zorgt voor een ontspannen reis. Verras de ontvangers daarom met een pakket vol benodigdheden die u niet kunt missen als u erop uitgaat. Zoals een rugtas, douchegel, coffee to go cappuccinesachets en diverse foodartikelen.

Kerstpakket Borreltijd
Borrelliefhebbers opgelet! Bij BOVI salespromotion kunt u kiezen voor het kerstpakket Borreltijd. Dit heerlijke pakket bestaat uit een dienblad met diverse smakelijke borrelhapjes.

Kerstpakket Hello Winter
Blijf deze winter warm met het kerstpakket Hello Winter! Bij dit pakket ontvangt u een kaarshouder, fleece plaid, kaarsen, mokken, selectie aan thee en diverse foodartikelen.

Kerstpakket Tapas
Bent u gek op tapas? Kies voor kerstpakket Tapas! Het pakket bestaat uit een multifunctionele plank met dipschaaltjes. Daarnaast bevat het ook heerlijke foodartikelen.

Kerstpakket Chillcooler  
Laten we proosten op een mooi jaar! Verras de ontvangers met kerstpakket Chillcooler. Bij dit luxe pakket ontvangt u een speaker koeler, twee wijnglazen, wijn en diverse foodartikelen.

Kerstpakket Spelletjesavond    
Tijdens de kerstperiode spenderen we extra veel tijd met vrienden en familie. Dat vraagt om een gezellige spelletjesavond! Het pakket bestaat uit een houten bordspel en twee mokken. Daarnaast bevat het ook nog een aantal heerlijke dranken en foodartikelen.

Kerstpakket Italia
Bent u gek op Italiaans eten? Kies kerstpakket Italia! Dit heerlijke pakket bestaat uit een ovenschaal, keukendoek en diverse foodartikelen.

Kerstpakket Duurzaam Onderweg
Vindt u duurzaamheid belangrijk? Maak uw keuze voor kerstpakket Duurzaam Onderweg! Bij dit superhandige pakket ontvangt u een drinkfles, shopper, drinken en diverse foodartikelen.

Bezoek onze showroom
Wilt u meer weten over bovenstaande kerstpakketten of wilt u de gehele collectie zien? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze speciale kerstpakketten-showroom in Gouda. Neem vooraf contact met ons op voor een afspraak.

Geschreven op