Bent u op zoek naar jaarkalenders of jaarplanners voor uw medewerkers, klanten of relaties? Dat komt goed uit, want BOVI salespromotion beschikt over een ruim assortiment jaarkalenders en jaarplanners. Ontdek onze collectie voor 2023!

 

Tegenwoordig regelen we veel zaken online. We maken afspraken, houden onze agenda bij en zoeken wanneer belangrijke dagen in het jaar zijn. Toch is het fijn om altijd een jaarkalender bij de hand te hebben, omdat dit veel overzichtelijker is dan een online agenda. Met één blik op een jaarkalender of jaarplanner weet u wat u op de agenda heeft staan het komende jaar. Dat scheelt een hoop werk op een drukke dag thuis of op kantoor. 

Verschillende soorten jaarkalenders en jaarplanners

Kiest u voor een staande bureaukalender met fotoprint of een bureaulegger? Alles is mogelijk! Wij beschikken over een ruim assortiment aan kalenders en planners die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende formaten, vormen, indelingen, lay-outs en bedrukkingstechnieken. Zo kunt u ze bijvoorbeeld personaliseren door de kalenders en planners te voorzien van uw huisstijlkleuren of uw logo.

Volop mogelijkheden met adventkalenders

Wist u dat BOVI salespromotion naast jaarkalenders en jaarplanners ook adventkalenders in het assortiment heeft? Deze kunt u aan uw medewerkers, klanten of relaties geven met Kerst. De kalenders zijn gevuld met heerlijke chocolade en kunt u door ons laten bedrukken met uw huisstijlkleuren, uw logo, een foto of een tekst. Als u iets speciaals wilt doen en uw bedrijf beschikt over een App, kunt u er ook voor kiezen om een adventkalender in de vorm van een App te bestellen. Deze kalenders worden gevuld met LINDT chocolade en kunt u helemaal laten bedrukken. 

Bestel uw jaarkalenders of jaarplanners

Als u op zoek bent naar jaarkalenders of jaarplanners voor het nieuwe jaar bent u bij BOVI salespromotion aan het juiste adres. Neem nu contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion, want zij denken graag met u mee over een geschikte kalender of planner voor uw onderneming. 

Geschreven op