Wilt u jaarkalenders of jaarplanners weggeven aan medewerkers, klanten, leveranciers of samenwerkingspartners? BOVI salespromotion bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt uiteenlopende kalenders en planners, zoals bureauleggers, bureaukalenders en 4-maandskalenders. Ontdek de mogelijkheden!

Hoe is uw kantoorbureau ingericht? Naast een computerscherm, toetsenbord, computermuis, brievenbakje, pennenbakje en lamp prijkt er op uw bureau waarschijnlijk een jaarkalender of jaarplanner. Deze kalenders en planners zijn ontzettend handig om gedurende het jaar belangrijke data te plannen. In welke weken is de Bouwvak? Op welke dagen valt Kerst? En hoeveel weken duurt het nog tot die ene beurs begint? Eén blik op de jaarkalender of jaarplanner en u weet het antwoord op deze vragen.
 

Plannen wordt nóg gemakkelijker

Wilt u voor het nieuwe jaar een jaarkalender of jaarplanner geven aan uw medewerkers? Hiermee worden hun dagelijkse (plannings)werkzaamheden vergemakkelijkt, want ze hebben in een oogwenk inzicht in de dagen, weken en maanden van het jaar. Een jaarkalender of jaarplanner is bovendien heel geschikt als relatiegeschenk, bijvoorbeeld om weg te geven aan klanten, leveranciers of samenwerkingspartners. Voorzie de kalender of planner van uw huisstijlkleuren of uw logo en u heeft een mooi promotieartikel dat u aan anderen kunt weggeven. Voor nog geen € 0,005 per dag staat u een jaar lang op een bureau!
 

Uiteenlopende jaarkalenders en jaarplanners

Zoekt u een professionele leverancier van jaarkalenders of jaarplanners? Maak uw keuze voor BOVI salespromotion. Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige relatiegeschenken, premiums en giveaways. In ons assortiment vindt u een zeer ruime keuze in jaarkalenders en jaarplanners, zoals: 

  • Staande bureaukalenders met fotoprint
  • Staande bureaukalenders 3- of 4-maands
  • Bureaukalenders insteek, plak of vouw
  • 4-maandskalenders scheur of omleg
  • Maandkalenders 
  • Jaarplanners en jaarkalenders
  • 3-, 4-, 5-, 6- of 7-maandskalenders
  • Bureauleggers 
     

Deze kalenders en planners zijn verkrijgbaar in uiteenlopende formaten, vormen, indelingen, lay-outs en bedrukkingstechnieken. De mogelijkheden zijn hierdoor nagenoeg eindeloos! 


Bekijk hier de brochure van alle jaarkalenders en jaarplanners

 

Bestel uw jaarkalenders of jaarplanners

Wilt u voor het nieuwe jaar een jaarkalender of jaarplanner bestellen? Zorg dat u uw nieuwe jaarkalenders of jaarplanners tijdig bestelt. Plaatst u uw bestelling in juli of augustus, dan kunnen wij de gepersonaliseerde kalenders en planners leveren in oktober. Zo heeft u de tijd om de kalenders en planners onder uw personeelsleden, klanten, leveranciers of samenwerkingspartners te verspreiden. Neem nu contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion, want zij denken graag met u mee over een geschikte kalender of planner voor uw onderneming!

Geschreven op