Maak indruk op uw relaties en laat zien dat u maatschappelijk verantwoord bezig bent met onze energiebesparende relatiegeschenken! Van douchetimers tot droogballen. Bij BOVI salespromotion vindt u alles wat u nodig heeft!

Tegenwoordig wordt alles duurder. Energie besparen wordt dan ook steeds belangrijker. Geef een duurzaam relatiegeschenk dat goed is voor het milieu én de portemonnee. BOVI salespromotion biedt een uitgebreid assortiment aan energiebesparende relatiegeschenken. Onze EcoSavers zijn praktisch en trendy en laten zien dat u met ze meedenkt en bewust bezig bent met duurzaamheid. Ontdek een greep uit ons assortiment in deze blog.

Shower Timer LED
Douchen is noodzakelijk om fris te blijven, maar het kost ook enorm veel energie. Lekker douchen én energie besparen op uw energiekosten? Met deze waterbestendige douchetimer kunt u aan de hand van de LED lichtkleuren eenvoudig de tijd van uw douchebeurt instellen. Zo kost uw douchebeurt een stuk minder! En daarbij is het door de verschillende kleuren een leuke educatieve manier om uw kinderen kennis te laten maken met energie besparen.

 

Energy meter mini
Zonder het te weten kunnen apparaten veel stroom gebruiken. Benieuwd hoeveel stroom één van uw apparaten eigenlijk verbruikt? De energiemeter mini meet nauwkeurig het energieverbruik van uw apparaten. Superhandig, zo bent u van alles op de hoogte en komen er geen onverwachte kosten om de hoek kijken.

 

Fridge Thermometer Liquid Crystal
Wist u dat veel koelkasten te koud ingesteld zijn? Hierdoor verbruiken ze meer energie dan nodig is. De koelkast thermometer Liquid Crystal toont in één oogopslag de temperatuur en daarnaast kunt u er eenvoudig de juiste temperatuur op instellen.

 

Door Bottom Sweep Brush
Wanneer u een ruimte aan het verwarmen bent, bestaat de mogelijkheid dat een deel van de warmte verloren gaat als een raam of deur niet helemaal goed afsluit. Is dit bij u het geval? Met een deurborstel zal de warmte in de ruimte blijven en de koude licht buiten gehouden worden. Ideaal!

 

Wool Dryer Balls
Het drogen van kleding in een droger is erg duur. Om die reden zijn droogballen niet meer weg te denken uit het washok van vele huishoudens. Deze droogballen zijn gemaakt van hoogwaardige Australische wol en verkorten de droogtijd van uw kleding, waardoor u niet alleen energie bespaart, maar ook tijd! En het beste van alles? Omdat de kleding minder kreukels heeft wanneer het uit de droger komt, heeft u ook nog een minder strijkwerk. Zo kunt u niet alleen besparen op energie, maar ook op uw kostbare tijd!

 

Bespreek uw wensen met BOVI salespromotion
Wilt u meer weten over deze duurzame relatiegeschenken of wilt u ons hele assortiment ontdekken? Aarzel niet en neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion. Zij vragen naar uw wensen en komen met een aanbod op maat.

 

Geschreven op