Werkt u bij een verfproducent, schildersbedrijf of bouwbedrijf en wilt u een relatiegeschenk ontwikkelen voor uw klanten, medewerkers of zakelijke relaties? Kies voor een uniek en praktisch geschenk. Kies voor een geschenk dat past bij uw doelgroep! Maak kennis met onze verfgerelateerde artikelen.

Bij BOVI salespromotion proberen wij onze klanten keer op keer te verrassen met opvallende of bijzondere relatiegeschenken. Geschenken die passen bij hun bedrijf of hun dienstverlening, zodat het een persoonlijk geschenk wordt. Een geschenk van waarde! In de loop der jaren hebben we de meest bijzondere relatiegeschenken en producten ontwikkeld voor bedrijven in uiteenlopende branches en sectoren. Denk bijvoorbeeld aan zorginstellingen, scholengemeenschappen, industriële bedrijven, logistieke dienstverleners, transportbedrijven en zakelijke dienstverleners.
 

Relatiegeschenken met verfthema

Bent u eigenaar, manager of officemanager van een verfproducent, schildersbedrijf of bouwbedrijf en wilt u uw klanten, medewerkers of leveranciers verrassen met een origineel presentje? Er zijn tal van momenten en gelegenheden die zich lenen voor het geven van een presentje. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum, beursbezoek, bijzondere klantactie, eindejaarsgeschenk of extra attentie voor de winter of zomer. Wat de aanleiding ook is: zorg dat u een leuk en passend geschenk heeft. Een geschenk dat uitstekend past bij uw bedrijf en dienstverlening. BOVI salespromotion wijst u graag op enkele bijzondere artikelen met verfthema
 

Bekijk onze verfgerelateerde relatiegeschenken 

U denkt misschien ‘hoe kan ik een relatiegeschenk ontwikkelen in een verfthema’? Simpel! Met de vormen en figuren van onze producten kunnen we passende geschenken maken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een notitieblokje of USB-stick in de vorm van een schilderskwast? Of een koffiebeker boordevol verfspetters, een snoepblik in de vorm van een verfpot of een metalen verfblikopener met logo? Op de foto ziet u een selectie met verfgerelateerde producten die wij voor uw bedrijf kunnen ontwikkelen. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden, want er is uiteraard heel veel meer mogelijk.
 

Ook een geschenk met verfthema ontwikkelen? 

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden! Wij denken met u mee en verrassen u met een relatiegeschenk dat past bij uw bedrijf. Een geschenk dat opvalt en ook nog eens heel praktisch en gebruiksvriendelijk is. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Oudenbosch. Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek en wij kunnen u kennis laten maken met alle mogelijke geschenken en artikelen!

Geschreven op