Een ongeval zit in een klein hoekje. Vindt er op uw werkplek, op uw sportclub of in uw gezin een ongeluk plaats? Zorg dat u altijd een EHBO-set of first aid-kit binnen handbereik heeft. Maak kennis met EHBO-artikelen van MyKit™.
 

Binnen uw organisatie is ongetwijfeld veel aandacht voor veiligheid en veilig werken. Toch is een ongeval met één van uw medewerkers in een fractie van een seconde gebeurd. Wat denkt u van een snee, brandwond of schaafplek? Dit geldt niet alleen op de werkvloer: ook thuis, op de sport of op straat kunt u te maken krijgen met een ongeval. Om bij een ongeluk eerste hulp te verlenen en wonden te verzorgen, is het belangrijk dat u over een EHBO-set of first aid-kit beschikt. Maak uw keuze voor de compacte en praktische EHBO-sets van MyKit™!
 

Inhoud MyKit™ EHBO

BOVI salespromotion is leverancier van MyKit™, een kleurrijk koffertje boordevol EHBO-producten. MyKit™ EHBO (First Aid) is gevuld met twaalf waterproof pleisters, vier huidreinigingsdoekjes, één elastisch verband, twee droogdoekjes en twee brandwondverzorgingsdoekjes. De kit komt van pas op kantoor, in huis, op de sportclub, in de auto en in uw rugzak, want dankzij de handige inhoud is de kit áltijd bruikbaar. 
 

MyKit™ laten personaliseren met uw logo

De EHBO-set van MyKit™ voldoet aan de CE-normen die tegenwoordig van toepassing zijn. De set is ook geschikt voor het uitoefenen van BHV of het verlenen van Eerste Hulp Bij Ongevallen. Wat ook leuk is aan deze set, is dat de voor- en achterzijde gepersonaliseerd kunnen worden met het logo van uw bedrijf. Op die manier kunt u de MyKit™ EHBO gebruiken als relatiegeschenk voor bijvoorbeeld uw medewerkers, klanten, relaties en leveranciers. Wilt u de MyKit™ personaliseren, dan moet u minimaal 500 stuks afnemen. De levertijd bedraagt in dit geval vier weken. 
 

Andere koffertjes van MyKit™

Naast de MyKit™ EHBO kunt u kiezen uit tal van andere handige koffertjes met EHBO-artikelen en handige gadgets. Deze koffertjes zijn beschikbaar voor uiteenlopende gelegenheden en toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan koffertjes voor op reis (Travel), koffertjes voor in de auto (Car), koffertjes voor zonnebrand (Sunburn), koffertjes voor festivals (Festival) en koffertjes voor fietsreparaties (Bike Repair). Er zijn tientallen koffertjes beschikbaar.
 

MyKit™ van BOVI salespromotion

MyKit™ is het ideale relatiegeschenk voor bijvoorbeeld zorgverleners en zorgorganisaties, maar ook voor reisorganisaties, fietsendealers, verzekeraars en meer. Wilt u weten welke koffertjes wij naast de MyKit™ EHBO beschikbaar hebben? Maak en afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek de grote verscheidenheid aan koffertjes van MyKit™. Onze adviseurs tonen u de mogelijkheden en zoeken samen met u naar een passende oplossing. 

Geschreven op