BOVI salespromotion heeft in samenwerking met XD Design een interactieve wintercatalogus gecreëerd. Deze catalogus bevat nieuwe functionaliteiten en tal van prachtproducten: zo wordt het nóg gemakkelijker om het perfecte relatiegeschenk te creëren en te bestellen! Lees hier meer.

De zomer is bijna voorbij en uw medewerkers beginnen na een vakantiebreak weer te werken. Het was een hectisch jaar en de vooruitzichten zijn helaas niet beter. Het is daarom een mooi moment om uw medewerkers en klanten te bedanken voor hun inzet en fijne samenwerking. Maak kennis met de nieuwe wintercatalogus van BOVI salespromotion x XD Design. Hierin vindt u de mooiste en nieuwste relatiegeschenken. En helemaal prettig: de catalogus is interactief.
 

Bekijk de wintercatalogus hier
 

Interactieve functies in wintercatalogus 

Heeft u een bepaald product uit de catalogus op het oog en wilt u deze als favoriet bewaren? Wilt u een offerte aanvragen? Wilt u snel naar een bepaalde pagina navigeren? Of wilt u meer informatie lezen over een product? Met de nieuwe interactieve catalogus is dit mogelijk. In de catalogus zijn diverse iconen opgenomen waarmee u producten kunt bewaren (en er een offerte voor aanvragen), producten kunt downloaden en video’s van producten kunt bekijken. Eenvoudig en snel!

 


Nieuwe toevoegingen wintercatalogus

De winter is in aantocht. Dat betekent dat er speciale momenten aankomen waarop u uw klanten of medewerkers kunt bedanken voor hun inzet of de fijne samenwerking. Speciaal daarom heeft BOVI salespromotion nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. In de wintercatalogus van BOVI salespromotion x XD Design vindt u de mooiste en nieuwste relatiegeschenken. Bekijk hieronder enkele uitgelichte artikelen die u niet mag missen!


Trendy producten uit de wintercatalogus

  • Rpet A4 portfolio
    Georganiseerd de winter in gaan? Dat komt helemaal goed met de RPET-portfolio! Het heeft namelijk verschillende vakken om uw werkbenodigdheden op te bergen, zoals een groot voorvak, telefoonzak, visitekaartvakjes en een pennenlus. Naast dat het portfolio handig is voor werk, is het ook nog eens erg goed voor het milieu. De buitenstof en binnenvoering is gemaakt van gerecyclede materialen. 

     
  • Tusca 10.000 mAh PU powerbank
    De telefoon is een belangrijk onderdeel geworden in ons dagelijks leven, maar ook op werk is het een veelgebruikt apparaat. We willen graag continu bereikbaar zijn. De Tusca 10.000 mAh PU is een trendy powerbank die ervoor zorgt dat u nooit met een lege telefoon zal staan. Het heeft namelijk een klasse A-batterij die uw telefoon tot wel vier keer oplaadt. 

     
  • 5W draadloze oplader en fotolijst
    We zitten dagelijks vele uren op onze telefoon, waardoor de batterij snel leeg raakt. Er is nu een speciale telefoonoplader waar uw familiehart of vriendenhart sneller van gaat kloppen. Deze 5W draadloze oplader functioneert namelijk ook als een fotolijst: ideaal voor op het werkbureau!

     
  • Mini aluminium draadloze speaker
    Bent u een échte muziekliefhebber die het liefst overal muziek luistert? Dan is deze mini draadloze speaker wat voor u. Door het zakformaat is deze speaker gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast is de speaker ook nog eens gemaakt van duurzaam aluminium en beschikbaar in verschillende trendy kleuren.

     
  • Ouderwetse gezelschapsspellen
    Het spelen van spellen met familie of vrienden is weer helemaal terug. Mensen vinden het steeds leuker om thuis te blijven voor een spelletjesavond in plaats van dat ze erop uit gaan. BOVI salespromotion heeft een ruim assortiment aan ouderwetse spellen. Bent u klaar voor een potje domino of mikado? 

     
  • Roestvrijstalen dubbelwandige vacuümfles
    Trendy op werk arriveren? Of wilt u in stijl naar de sportschool? Schaf dan deze drinkfles aan die ervoor zorgt dat uw drankje tot wel vijf uur koud óf warm blijft. De vacuümfles is niet alleen functioneel, maar heeft ook een modern en stijlvol ontwerp. Hier maakt u overal indruk!

Ontdek onze vernieuwde wintercatalogus

Ga nu naar de interactieve wintercatalogus van BOVI salespromotion x XD Design en blader! Heeft u interesse in één van de artikelen uit de catalogus óf in de uitgelichte artikelen hierboven? Neem contact met ons op

Geschreven op