Wilt u een praktisch relatiegeschenk ontwikkelen? Bij BOVI salespromotion maken wij de allermooiste herbruikbare relatiegeschenken van hardplastic, zoals drinkbekers, koffiebekers, broodtrommels en meer. Deze producten worden voorzien van een prachtig label met de IMould-techniek!

U wilt uw klanten, collega’s, leveranciers of samenwerkingspartners verrassen met een leuke attentie. Maak uw keuze voor BOVI salespromotion! Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in het ontwikkelen van relatiegeschenken, premiums en promotieartikelen. Van zonnebrillen tot USB-kabels en van promotioneel textiel tot paraplu’s en bedrukte tassen. Wij overdonderen u graag met originele ideeën en concepten, waarbij wij gebruikmaken van de meest innovatieve producten!
 

Hoe werkt IMould? 

Eén van de nieuwste innovaties wat betreft bedrukking, is IMould. Deze bedrukkingstechniek wordt ook wel ‘in mould labeling’ genoemd en heeft meer weg van het spuitgieten van plastic, dan van een regulier drukproces. Wat houdt IMould het precies in? Een voorbedrukt etiket wordt in een mal geplaatst. Deze mal heeft de vorm van het product dat u wilt ontwikkelen én bedrukken. In de mal wordt vloeibare kunststof gespoten, zodat het uiteindelijke product ontstaat. Het etiket dat in de mal is geplaatst, smelt. Het etiket versmelt met het product. Zodra het product is uitgehard, dan is deze voorzien van aan prachtig etiket. Product en etiket zijn hierbij één. 
 

De mogelijkheden van IMould

IMould biedt tal van mogelijkheden. De techniek is een high-class optie voor een fotorealistische uitvoering van uw etiket of bedrukking. Het etiket heeft een hoge resolutie en oogt zeer exclusief. Het etiket is versmolten met het product en kan zo niet loslaten of beschadigd raken. De IMould-techniek kan toegepast worden op tal van relatieartikelen en geschenken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een drinkbeker, koffiebeker, lunchbox, opbergdoosje, ruitenkrabber of frisbee? Deze hardplastic artikelen ontstaan allemaal dankzij het spuitgieten van kunststof én kunnen dus ook voorzien worden van IMould!
 

IMould door BOVI salespromotion

BOVI salespromotion werkt voor de IMould-techniek samen met een Duitse partij dat gespecialiseerd is in de IMould-techniek. De kunststof producten die wij leveren zijn BPA-vrij, zodat u er met een gerust hart uit kunt eten of drinken. De producten die wij leveren, zijn voorzien van scherpe prijzen en zeer snelle levertijden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion. Zij vertellen u graag meer! 

Geschreven op