Maak u klaar voor de gezelligste tijd van het jaar met BOVI salespromotion! Ontdek onze zorgvuldig samengestelde kerstpakketten voor een onvergetelijke feestperiode.

Lichtjes, gezelligheid en… verrassingen van BOVI salespromotion! De feestdagen worden nét dat beetje extra speciaal met onze unieke kerstpakketten. Of u nu kiest voor een avond vol spelplezier of een duurzaam uitje, wij hebben het perfecte pakket voor u. En wat het nog specialer maakt? Vanaf 50 stuks stelt u al uw eigen pakket samen en kunt u artikelen van uw eigen logo voorzien.  

Kerstpakket Spelletjesavond
Voor wie houdt van gezelligheid en competitie, is ons ‘Spelletjes Avond’ pakket een absolute must-have. Dit pakket zit boordevol spannende spellen en heerlijke lekkernijen om van te genieten. Van knapperige snacks tot overheerlijke bubbels, deze set brengt zeker lachende gezichten tevoorschijn. 

Kerstpakket Duurzaam Onderweg
Bent u altijd onderweg? Dit pakket is perfect voor avonturiers en reisliefhebbers. Het bevat handige reisgadgets en lekkere snacks, allemaal met een duurzaam tintje. Verantwoord genieten was nog nooit zo eenvoudig!

Kerstpakket Even Uitwaaien
Verlangt u naar de zeebries en strandwandelingen? Met het ‘Even Uitwaaien’ pakket haalt u het strandgevoel in huis. Alles voor die spontane trip naar zee, plus heerlijke traktaties om van te smullen.

Kerstpakket Happen van de Plank
Voor de fijnproevers en liefhebbers van gezellige avonden is dit pakket de ultieme traktatie. Met heerlijke snacks en zoete lekkernijen, zal dit pakket het middelpunt van elk feestje zijn. En de serveerplank voegt een vleugje klasse toe aan elke presentatie.

Kerstpakket Groene Vingers
Duik in de wereld van tuinieren met een BIO Basilicum hangtuin en verwen je smaakpapillen met biologische lekkernijen zoals Tony’s Chocolonely, ambachtelijke appelsap en Goudse kaasbollen. Een groene keuze voor de fijnproever!

Kerstgeschenken van BOVI salespromotion
Wilt u uw medewerkers, collega’s of relaties verrassen met een kerstpakket? Maak kennis met de kerstpakketten van BOVI salespromotion! Wij hebben een ruim aanbod pakketten voor u samengesteld. Wilt u meer weten over bovenstaande kerstpakketten of wilt u de gehele collectie zien? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Wij adviseren u graag over een passend kerstpakket.

Geschreven op