Oplaadkabels zijn tegenwoordig een onmisbaar item voor iedereen met een smartphone, tablet of ander elektronisch apparaat. Ze bieden een handige oplossing om uw apparaten snel en eenvoudig op te laden, waar u ook bent. Ontdek een greep uit ons assortiment in deze blog.

Herkent u dat gevoel van frustratie wanneer u onderweg bent en uw smartphone of tablet aangeeft dat de batterij bijna leeg is? Of dat u de hele dag druk bezig bent en er plotseling achter komt dat uw oplaadkabel nergens te bekennen is? We weten allemaal hoe belangrijk het is om onze apparaten opgeladen te houden, vooral wanneer we onderweg zijn. Bij BOVI salespromotion begrijpen wij deze problemen en hebben we de perfecte oplossing voor u!

REEVES-MyConvertics oplaadkabel

Zeg vaarwel tegen rommelige kabels en blijf onderweg altijd opgeladen met de REEVES MyConvertics 6-in-1 opladerset, netjes georganiseerd in een stijlvolle box. Laad al uw digitale apparaten gemakkelijk op – van smartphones en tablets tot camera’s en draadloze speakers – met behulp van de USB-C naar USB-C kabel en adapters voor Micro USB, Apple 8 pin en USB-A. Met een snel laadcapaciteit van maximaal 60 watt is deze veelzijdige en praktische set een must-have voor iedereen die verbonden wil blijven. Kies uit 34 kleurencombinaties om uw MyConvertics box aan te passen en maak hem echt uniek.

Lanyard oplaadkabel

Deze veel verkochte oplaadkabel is niet alleen slim, maar ook bijzonder praktisch. De Lanyard oplader is namelijk verwerkt in een nekkoord, zodat u altijd en overal uw mobiele apparaten kunt opladen. Dankzij het compacte ontwerp en de handige bevestigingsclip neemt u de Lanyard oplader gemakkelijk mee op reis, naar werk of naar school. Bovendien is de Lanyard oplader aan twee zijden full-colour te bedrukken, waardoor u uw merk of boodschap op een opvallende manier kunt promoten. Een slimme en praktische keuze voor iedereen die altijd bereikbaar wil blijven en tegelijkertijd zijn of haar merk wil laten opvallen.

Terra RCS gerecycled aluminium 120cm 6-in-1 kabel

Maak een duurzame keuze met de Terra RCS gerecyclede aluminium 6-in-1 kabel! Deze innovatieve kabel is gemaakt van RCS (Recycled Claim Standard) gecertificeerd gerecycled aluminium, gerecycled TPE en gerecycled PET, waardoor in totaal 65% van het totale gewicht uit gerecyclede materialen bestaat. De oplader beschikt over een dubbele input connector en een drievoudige output, waarmee u in totaal zes verschillende oplaadcombinaties kunt maken. De gevlochten PET-kabel van 120 cm ondersteunt snel opladen en is compatibel met CarPlay, zodat u altijd verbonden blijft, waar u ook bent.

Club Charger

Laad op in stijl met de Club Charger van BOVI salespromotion. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gevlochten stof met aluminiumlegering, heeft deze kabel een output van 3A 60W en een totale lengte van 100 cm. De oplaadkabel is geschikt voor het opladen en datatransfer van apparaten met USB naar Micro/iOS/Type-C of Type-C naar Micro/iOS/Type-C verbinding. Het is verkrijgbaar in zeven trendy kleuren, waaronder paars, zilver en blauw en u kunt ze personaliseren met uw bedrijfslogo of slogan. Deze oplaadkabel is verkrijgbaar vanaf 100 stuks.

C19 Eco Cable

De C19 Eco Cable is een bamboo 3-in-1 kabel met een duurzame en stijlvolle uitstraling. De kabel beschikt over drie verschillende connectors (Type C, Micro USB en iPhone), waardoor u meerdere apparaten tegelijkertijd kunt opladen. En dat alles op een milieuvriendelijke manier! De koorden van de kabel zijn namelijk gemaakt van rPET, oftewel gerecycled plastic uit flessen. Bovendien is de structuur van C19 Eco Cable ook gemaakt van duurzame materialen: 33% gerecycled ABS, 15% gecertificeerd bamboo en 7% gerecycled PET. Daarnaast is de oplaadkabel volledig te personaliseren.

Bespreek uw wensen met BOVI salespromotion

Wilt u meer weten over deze trendy en handige relatiegeschenken of wilt u ons hele assortiment ontdekken? Aarzel niet en neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion. Zij vragen naar uw wensen en komen met een aanbod op maat.

Geschreven op