Een heerlijke zomerse dag wordt alleen maar beter door een zelfgemaakte lunch. Eén probleem: met de warmte blijft die frisse pastasalade of die koele fles niet heel lang op de gewenste temperatuur. Dat weten wij en dat weet u ook. Daarom heeft BOVI salespromotion een groot assortiment koeltassen: een koel presentje!

Of u uw klanten, personeel of relaties nu inschat als ijverige thuiskoks of als gemaksdieren, BOVI salespromotion heeft de koeltas voor iedereen. Simpele zakken met handige hengsels waar een paar flesjes water en een snack in passen tot chique uitziende tassen met meerdere compartimenten waarmee u uw picknick ter plekke kunt voorbereiden. Mocht u dus een handig, zomers geschenk nodig hebben waarmee u men op een leuke manier aan u kunt herinneren, dan is een gepersonaliseerde koeltas het antwoord!

Zomers pakket

Een koeltas is uiteraard een leuk product om de zomer in te luiden. Mocht dit niet helemaal uw stijl zijn of als u dit wilt uitbreiden, hebben we nog een aantal aanraders. Zo kan een picknick niet zonder picknickkleed: makkelijk opvouwbaar en zonder moeite mee te nemen dankzij de hengsels. Of wat dacht u van onze tapasplanken in bijvoorbeeld olijfhout of rozenhout? Het opdienen van die midzomerse maaltijd is nog nooit zo stijlvol gebeurd!

Koeltas voor elke gelegenheid

Hopelijk hebben we u kunnen inspireren met deze voorbeelden. Mocht uw artikel er niet tussen staan of heeft u andere ideeën, dan kunt u natuurlijk altijd met uw wensen en vragen bij ons terecht. Alle producten in ons assortiment zijn te personaliseren met uw logo, boodschap of afbeelding. Graag bespreken we de mogelijkheden met u, dus neem nu contact met ons op!
 

Geschreven op