Bent u op zoek naar Kerstgeschenken voor uw medewerkers? BOVI salespromotion beschikt nu over een gemakkelijk keuzesysteem! Met keuzesysteem JAMES laat u uw medewerkers zélf hun Kerstgeschenk kiezen. Hoe fijn is dat! Lees meer voordelen van JAMES in deze blog. 

Wilt u uw medewerkers met de Kerstdagen verrassen met een Kerstgeschenk? Door het coronavirus was afgelopen jaar een intensief en hectisch jaar. Uw medewerkers werkten (grotendeels) vanuit huis. Er kwam veel op hen af. Om hen te bedanken voor hun tomeloze inzet, kunt u hen nu een éxtra mooi Kerstgeschenk geven. Laat uw medewerkers zélf hun Kerstgeschenk uitkiezen met keuzesysteem JAMES. 
 

Altijd het juiste cadeau

Vindt u het lastig om Kerstgeschenken te kiezen? Of bent u wel eens bang dat u de verkeerde Kerstgeschenken bestelt? Dat hoeft niet langer! Wanneer u Kerstgeschenken via keuzesysteem JAMES bestelt, bent u er zeker van dat het cadeau aanslaat bij uw medewerkers. Ze kunnen namelijk zélf kiezen uit een groot assortiment aan diverse producten. De Kerstgeschenken bij BOVI salespromotion variëren van gezelschapsspellen tot handige gadgets, zoals speakers en draadloze opladers. 
 

Cadeaus bestellen in stijl

Voelt deze manier van Kerstgeschenken bestellen en geven wat onpersoonlijk? Dat hoeft helemaal niet! Het is namelijk mogelijk om de cadeausite waarop medewerkers hun Kerstgeschenk kiezen, te voorzien van uw bedrijfslogo, uw bedrijfskleuren én een persoonlijke Kerstgroet. Deze gepersonaliseerde pagina geeft nét dat extra beetje waardering!
 

Veilig vanuit huis bestellen

Een mooi voordeel van keuzesysteem JAMES is dat het een veilig online systeem is. U kunt een vaste prijsgroep kiezen die medewerkers mogen besteden op de cadeausite. De vouchers zijn verkrijgbaar in waardes van € 25, € 35, € 50 en € 70. Bij het bestellen van de producten hoeven uw medewerkers hun huis niet te verlaten, want dit wordt allemaal online geregeld. Dat is extra veilig in deze bizarre tijden. De Kerstgeschenken worden tijdig door BOVI salespromotion geleverd, want uw medewerkers ontvangen hun Kerstgeschenk binnen vijf werkdagen thuis.
 

Ontdek keuzesysteem JAMES

Het keuzesysteem JAMES is dé manier om uw Kerstgeschenken te bestellen. Bent u nieuwsgierig geworden naar het systeem of wilt u er meer over weten? Ontdek keuzesysteem JAMES bij BOVI salespromotion en probeer het uit! Neem contact met ons op en onze adviseurs vertellen u er meer over. 

Geschreven op