Laat de persoonlijkheid van uw merk of bedrijf zien met op maat gemaakte huispakken. Deze kunt u geheel naar eigen wens aanpassen, zodat het een uniek en persoonlijk cadeau wordt!

Wilt u al uw hardwerkend personeel of uw trouwe zakenrelaties verrassen met een speciaal cadeau? Nieuw in ons assortiment: heerlijk comfortabele huispakken. Dit cadeau kunt u uniek of persoonlijk maken door het geheel naar eigen wens aan te passen. De huispakken zijn in diverse soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Meer weten? Lees gauw verder!

Huispakken op maat

Niets is leuker dan uw personeel, zakenrelaties of collega’s een uniek cadeau te geven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn enorm veel mogelijkheden om van een gewoon cadeau iets speciaals te maken. Hierdoor krijgt u wellicht keuzestress. Geen zorgen, wij helpen u graag bij het ontwerpen van unieke huispakken. We bespreken samen de verschillende stappen van het ontwerpproces door en zullen daarna een ontwerp maken. Vervolgens wordt er een offerte op maat gemaakt en daarna zal de productie in gang worden gezet.

De verschillende mogelijkheden van huispakken

De huispakken van het merk Loungewear zijn gemaakt van zacht organic katoen. Ze zijn in diverse soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook nog andere mogelijkheden. Om er een persoonlijk cadeau van te maken kunt u een bedrukking, borduring, letters of embossing toevoegen. Wilt u graag een rits of zakken? Geen probleem, alle combinaties zijn mogelijk! U kunt onze huispakken vanaf 100 stuks bestellen. Daarbij kunt u rekenen op een snelle levering.

De meest comfortabele huispakken bij BOVI salespromotion

Bent u benieuwd geworden naar wat er mogelijk is dit handige cadeau? Graag vertellen de medewerkers van BOVI salespromotion u meer over het ontwerpproces van de huispakken. Wij kunnen alles naar wens personaliseren. Laat een blijvende indruk achter met een huispak, het ideale geschenk voor uw personeel, zakenrelaties of collega’s! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Geschreven op