We leven momenteel in een anderhalvemetersamenleving. Toch vinden we het nog lastig om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. De Novick brengt daar verandering in! Dit compacte en draagbare apparaatje maakt de anderhalvemeter zichtbaar voor iedereen. 

Om de kans op besmetting met het coronavirus te verkleinen, moeten we anderhalf meter afstand van elkaar houden. Afgelopen week, op 24 juni, heeft minister Rutte het tijdens een persconferentie nogmaals aangehaald: ook al worden de maatregelen omtrent corona versoepeld, we moeten nog wel voldoende afstand van elkaar bewaren. Volgens Rutte is de anderhalvemetermaaatregel van kracht tót er een vaccin of medicijn voor het virus beschikbaar is. 
 

Afstand houden is moeilijk

Maar hoe houden we nu voldoende afstand tot elkaar? Mensen zijn sociale wezens. Wij zijn van nature gewend om te communiceren met anderen. Om elkaar gedag te kussen, om elkaar te feliciteren én om elkaar de hand te schudden. Veel van deze handelingen hebben we de afgelopen maanden al achterwege gelaten. Toch blijkt dat we het nog erg lastig vinden om anderhalve meter bij elkaar vandaan te blijven. Tijdens een gesprekje op kantoor, op het schoolplein of in de supermarkt staan we vaak nog dicht op elkaar. Té dicht, volgens de anderhalvemetermaaatregel. We zijn ons niet altijd bewust van de maatregel, we worden wat te makkelijk óf we weten niet precies hoe ver anderhalve meter nu precies is. 
 

Novick maakt anderhalve meter zichtbaar

Wilt u de anderhalvemetermaaatregel binnen uw bedrijf opvolgen? Maak kennis met de Novick! Dit is een compact, draagbaar apparaatje dat met een lichtsignaal aangeeft dat twee personen te dicht bij elkaar staan. Uw medewerkers dragen de Novick met een keycord om hun nek. Met behulp van infrarood en bluetooth signaleert de Novick de aanwezigheid van een andere Novick. Wanneer de twee apparaten op minder dan anderhalve meter afstand van elkaar zijn, geven de appaartjes een lichtsignaal af. Zo weten uw medewerkers dat ze te dicht bij elkaar staan en een stapje terug moeten doen.
 

Een veilige en prettige werkomgeving

Dankzij de Novick worden uw medewerkers zich bewust van de anderhalve meter afstand die ze moeten bewaren. Zo hoeven ze niet tegen elkaar te zeggen dat ze te dicht bij elkaar staan, want dat doet de Novick voor hen. Bovendien leren uw medewerkers beter inschatten wat anderhalve meter nu precies is. Het gevolg: uw medewerkers staan op gepaste afstand van elkaar en de kans op besmetting met het coronavirus wordt hierdoor vele malen kleiner. Zo creëert u een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen!
 

Exclusief verkrijgbaar via BOVI salespromotion

De Novick is ontworpen en gemaakt in Nederland. Het apparaatje maakt gebruik van lichtsignalen en niet van vervelende buzzers of trilfuncties. Er is geen app of registratie nodig, enkel een batterij. Deze wordt standaard meegeleverd en deze gaat bij normaal gebruik zo’n 150 dagen mee. Wilt u de Novick aanschaffen voor uw medewerkers? Het apparaat is exclusief verkrijgbaar via geselecteerde dealers, en BOVI salespromotion is één van die dealers! Wij leveren het apparaatje met een keycord en een bewaardoosje. Zowel de Novick, als de keycord en het doosje kunnen wij voorzien van een bedrukking. Wilt u uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam erop tonen? Dit is mogelijk!
 

Neem contact op of vraag een demo aan!

Wilt u meer informatie over de Novick? Neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion en laat u voorlichten! Indien gewenst nodigen wij u uit in onze showroom en geven wij u een vrijblijvende demo.

Geschreven op