De zomer staat voor de deur, de accommodaties zijn geboekt en de autorit naar uw vakantiebestemming is uitgestippeld. Om uw klanten of personeel daarom goed op weg te helpen, heeft BOVI salespromotion een aantal handige auto-accessoires voor u geselecteerd. Uiteraard gepersonaliseerd met uw logo, motto of zomerse kreet!

Omdat u uw klanten en collega’s graag zonder kleerscheuren wilt terugzien van hun vakantie, kunnen wij u een aantal veiligheidsartikelen aanbevelen. Met stip op één staan MyKit Car en First Aid Car, twee handige EHBO-kits. En mochten uw klanten en collega’s langs de kant van de weg komen te staan, dan is ons reflecterende veiligheidsvest (zichtbaarheidsniveau klasse II) van honderd procent polyester mooi meegenomen. Wist u dat in tal van Europese landen een veiligheidsvest verplicht is? Tussen de weerkaatsende strepen kan uw logo worden geafficheerd.

Zichtbaarheid

In het kader van de veiligheid hebben we ook nog een aantal lampen voor verschillende toepassingen. Een simpele maar doeltreffende lamp is de 1W aluminium noodlamp die als zaklamp met wit licht te gebruiken is of als noodverlichting dankzij het knipperende rode licht. Iets uitgebreider is de 5 LED-alarmlamp: continu, alleen aan de bovenkant, draaiend, flikkerend en flitsend licht: hij kan het allemaal. De rubberen lamp is deels transparant, heeft een aan- en uitschakelaar en een handige magneet en ophanghaken voor montage. En maak ook kennis met de Gear X RCS rPlastic werklamp: sterk, duurzaam en oplaadbaar via USB. Met 25% gerecycled materiaal, 600 lumen licht, vier modi en een 360 graden draaibare kop. Perfect voor elke klus, regen of zonneschijn!

 

Comfortabel naar de camping

Hoe fijn de bestemming ook is, er moet toch naartoe gereisd worden. Als dat comfortabel kan, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Mochten uw medepassagiers even indutten, dan is het Microbeads nekkussen een goede steun. De U-vorm van dit superzachte nekkussen garandeert een optimale ondersteuning voor uw nek, schouders en hoofd tijdens lange of korte reizen. En tijdens de plaspauzes is een koude maaltijd of warm drankje altijd welkom. Met de Swiss Peak Elite voedselcontainer is dat geen probleem: de roestvrijstalen dubbelwandige vacuümisolatie houdt de smakelijke inhoud tot wel acht uur warm en tot wel 24 uur koud. En extra handig: er wordt ook nog een lepel bij geleverd!

De mobiele brigade

Waar zou u zijn zonder uw telefoon of andere mobiele devices? BOVI salespromotion heeft daarom een aantal handige accessoires waar u zeker wat aan heeft. Met de universele 360 graden draaibare telefoonhouder hoeft u uw mobiel niet meer met kunst- en vliegwerk vast te zetten op uw dashboard. Klik de houder in het luchtrooster en zet uw telefoon (diameter tot zes inch) erin. En om hem de hele reis van stroom te kunnen voorzien, is de krachtige 5V/3.1A autolader in combinatie met de luxe gevlochten 3-in-1-kabel de uitkomst. De lader heeft drie USB-A-poorten met verschillende stroomsterkten en is voor zowel iOS- als Android-devices te gebruiken. De 120 centimeter lange kabel heeft twee USB-C- en een USB-A-aansluiting zodat u tot twee telefoons op kunt laden.

Voorbereid op vakantie

Uiteraard heeft BOVI salespromotion nog een heleboel meer te bieden. In ieder geval is alles te bedrukken of te graveren. Wilt u uw klanten, personeel of relaties graag met u in het achterhoofd op vakantie wilt laten gaan, dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Graag bespreken we met u de mogelijkheden.
 

Geschreven op