Wilt u uw klanten, relaties en medewerkers helpen met hun goede voornemens? Ontdek de sportartikelen van BOVI salespromotion! Denk aan fitnessattributen, zoals een springtouw, yogamat, stretchband en horloge met activiteitenmeter. Doe hier inspiratie op.

Nog eventjes en het jaar is afgelopen. Voor u het weet, bent u bij Oudejaarsavond aanbeland en staat u met een oliebol en glas champagne in uw handen en kijkt u naar het vuurwerk. Denkt u rond de jaarwisseling altijd na over goede voornemens? Stoppen met roken, minder alcohol drinken en meer bewegen en sporten … ieder jaar staan deze én andere voornemens in de top 10 met goede voornemens. 
 

Sportartikelen en fitnessattributen van BOVI salespromotion

Bijna een derde van de Nederlanders heeft goede voornemens. Het is dus nog steeds razend populair om het nieuwe jaar met goede voornemens in te gaan. Wilt u uw klanten, relaties of medewerkers een handje helpen bij de uitvoering van hun voornemens? Geef hen een passend geschenk, zoals de sportartikelen van BOVI salespromotion. Wij geven u in dit blogbericht enkele suggesties voor handige, mooie én kleurrijke sportartikelen en fitnessattributen. Zo wordt beginnen met sporten een fluitje van een cent (en het volhouden ook!).
 

Springen maar!

Het lijkt zo simpel, springen met een springtouw. Maar ga er maar eens aanstaan: vijf minuten achter elkaar springen is zeer intensief. In het assortiment van BOVI salespromotion vindt u diverse springtouwen, zoals het ‘Rico Springtouw’ met twee meter touw. Het touw in het springtouw is verkrijgbaar in verschillende populaire en mooie kleuren, zoals rood, oranje, paars, groen, blauw en zwart. En helemaal handig: de witte handvaten zijn met tamponprint eenvoudig te bedrukken met uw logo.


Helemaal zen met yoga

Yoga is al jaren een populaire sport. Hierbij wordt niet alleen uw lenigheid en souplesse op de proef gesteld, maar ook uw kracht en uw mentale gesteldheid. Bij het uitoefenen van yoga is een yogamat onmisbaar, want een groot deel van de oefeningen vinden op de grond plaats. Maak kennis met de ‘Cobra Fitness en Yogamat’ van BOVI salespromotion. Deze mat is verkrijgbaar in zes kleuren, namelijk rood, oranje, paars, groen, blauw en zwart. De mat wordt geleverd met een zwarte schoudertas waar u de yogamat in kunt opbergen. Deze tas kunt u voorzien van uw logo of persoonlijke kreet.


Goed stretchen!

Heeft u al eens gehoord van een stretchband of weerstandsband? Deze band is een veelzijdig en effectief fitnesshulpmiddel, want met de band kunt u verschillende oefeningen uitvoeren. Dankzij deze oefeningen worden de spieren in uw lichaam gestretcht en kunt u gewrichten geleidelijk aan soepeler maken. Bij BOVI salespromotion vindt u de ‘Dolphin Yoga Stretchband met handvat’. De stretchband beschikt over twee stevige handvaten, waar u uw handen in kunt steken. Vervolgens kunt u het stretchtouw gebruiken voor allerlei stretchoefeningen. De handvaten zijn verkrijgbaar in zeven kleuren, namelijk rood, oranje, paars, groen, blauw, zwart en wit. De handvaten zijn met tamponprint eenvoudig te bedrukken met uw logo of tekst.


Inzicht in uw prestaties

Tijdens én na afloop van het sporten wilt u natuurlijk weten welke afstand u heeft afgelegd, hoeveel stappen u heeft gezet en hoeveel calorieën u met uw inspanning heeft verbrand. Met een activity tracker of activiteitenmeter krijgt u inzicht in uw prestaties. BOVI salespromotion verkoopt de prachtige én praktische activity trackers IP67. Deze waterdichte en lichtgewicht trackers beschikken over een comfortabel TPE-polsbandje en een kleurenscherm van LCD of OLED. Met de trackers kunt u uw stappen tellen, de afgelegde afstand berekenen, de verbrandde calorieën weergeven en uw slaappatroon registreren. De armbanden hebben een dynamische hartslagmeting om uw sportprestaties te verbeteren en een sensor om uw bloeddruk en zuurstofniveau te controleren. En helemaal handig: de activity trackers IP67 kunt u koppelen aan een app (iOS of Android), zodat u de prestaties vanaf de app op uw telefoon of tablet kunt inzien.  

Neem contact op met BOVI salespromotion

Wilt u uw klanten, relaties of medewerkers in het nieuwe jaar verrassen met een sportief geschenk? Of wilt u hen een heel sportpakket aanbieden, waarin u bovenstaande artikelen samenvoegt? Geef uw wensen door aan de adviseurs van BOVI salespromotion en wij ontwikkelen een sportief relatiegeschenk op maat! De artikelen kunnen worden voorzien van uw logo, huisstijlkleuren of persoonlijke noot. Neem vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u meer over de vele mogelijkheden. 

Geschreven op