Bent u al bezig met het plannen van uw zomervakantie? Bij BOVI salespromotion hebben we een fantastische selectie van relatiegeschenken die u kunnen helpen om goed voorbereid op reis te gaan. Ontdek 5 handige items voor op vakantie in dit blogbericht.

De zomer is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om op vakantie te gaan! Of u nu een weekendje weg gaat, een stedentrip maakt of een lange reis plant, het is altijd fijn om goed voorbereid op pad te gaan. In dit blogbericht laten we u kennismaken met vijf relatiegeschenken die uw reis een stuk aangenamer maken. Lees snel verder en zorg dat u goed voorbereid op reis gaat met deze handige items van BOVI salespromotion!

Item 1: De opvouwbare rugzak
Een rugzak is onmisbaar tijdens een vakantie. Of u nu een dagje gaat wandelen, een bezoek brengt aan een pretpark of een stedentrip maakt, u wilt altijd uw spullen makkelijk kunnen meenemen. De opvouwbare rugzak van BOVI is ideaal, omdat u hem gemakkelijk kunt opvouwen en in uw koffer kunt stappen wanneer u hem niet gebruikt. Zo bespaart u ruimte en gewicht in uw bagage. Bovendien is deze rugzak een perfect relatiegeschenk, omdat u hem kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Item 2: De reisbeker
Een vakantie is niet compleet zonder een goede reisbeker. Of u nu een lange autorit voor de boeg hebt of een dagje op het strand doorbrengt, met een reisbeker zorgt u ervoor dat uw drankje altijd op de juiste temperatuur blijft. BOVI heeft verschillende soorten reisbekers in het assortiment, zoals geïsoleerde bekers en bekers met een handige drinktuit. Laat de beker bedrukken met uw bedrijfslogo en u hebt een ideaal relatiegeschenk voor uw klanten, medewerkers en relaties.

Item 3: De strandhanddoek
Met een mooie strandhanddoek maakt u een dagje strand of zwembad nog leuker. BOVI heeft een ruim assortiment strandhanddoeken in verschillende kleuren en formaten. Laat de handdoek bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo en u hebt een origineel relatiegeschenk waarmee u uw klanten, medewerkers en relaties zeker zult verrassen. Bovendien zullen we zijn elke vakantie weer aan u denken!

Item 4: De powerbank
Tijdens uw vakantie maakt u waarschijnlijk veel foto’s en video’s met uw smartphone. Het is dan wel zo fijn als uw telefoon niet halverwege de dag leeg is. Met een powerbank zorgt u ervoor dat u altijd en overal uw telefoon kunt opladen. BOVI heeft verschillende soorten powerbanks in het assortiment, zoals compacte modellen die u gemakkelijk in uw tas kunt stoppen en modellen met een hogere capaciteit voor langere reizen. Laat de powerbank bedrukken met uw bedrijfslogo en u hebt een praktisch relatiegeschenk waar uw klanten en relaties veel plezier aan zullen beleven.

Item 5: De reisset
Een reisset met handige reisgadgets is altijd een welkom geschenk. BOVI heeft verschillende reissets in het assortiment, zoals een set met een nekkussen, oordopjes en een slaapmasker voor een comfortabele reis, of een set met reisflesjes voor uw toiletartikelen. Kies een reisset die bij uw bedrijf past en laat deze bedrukken met uw bedrijfslogo. Zo geeft u uw klanten en relaties een origineel en praktisch relatiegeschenk waar ze veel plezier aan zullen beleven tijdens hun vakantie.

Bestel uw relatiegeschenken bij BOVI salespromotion
Met deze vijf relatiegeschenken zorgt u ervoor dat uw klanten en relaties goed voorbereid op reis gaan. Bovendien zullen ze bij elke vakantie weer aan uw bedrijf denken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze relatiegeschenken? Neem dan contact op met BOVI salespromotion of bekijk het assortiment in onze webshop. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf!

Geschreven op