Zoekt u een opvallende manier om uw merk onder de aandacht te brengen? Maak de blits met de bedrukte snelbinders van BOVI salespromotion! Niet alleen de ontvanger maakt kennis met uw merk: de snelbinders springen ook in het oog bij andere weggebruikers. Ontdek de mogelijkheden!

Hoeveel fietsen heeft u in de garage staan? Grote kans dat uw huishouden bestaat uit meer dan één fiets per persoon. Nederland is bij uitstek hét fietsland van Europa. Ons land bestaat uit zo’n 35.000 kilometer aan fietspaden. Over deze paden leggen we alleen al zo’n 15 miljard kilometer per jaar af. Naar schatting is het totaal aantal fietsen in Nederland zo’n 22,8 miljoen.
 

Uw merk onder de aandacht brengen

Voor het promoten van uw merk bent u steeds op zoek naar nieuwe manieren om uw merk onder de aandacht te brengen. Zo promoot u uw bedrijf tijdens een festival waar 140.000 mensen op afkomen, tijdens een beurs waar uw potentiële klanten zijn of u start een gerichte actie op social media. Uw merk meer bekendheid geven, gooi het dan eens over een andere boeg en maak gebruik van het ultieme vervoersmiddel van Nederland: de fiets!


Het gemak van snelbinders

Bij BOVI salespromotion hebben we een nieuw artikel aan ons assortiment toegevoegd: bedrukte snelbinders. Iedereen neemt wel eens iets mee op de fiets. Een jas, een laptop, de dagelijkse boodschappen of een weekendtas. Deze attributen kunt u in uw handen houden, maar het is prettiger als u ze kunt bevestigen op uw bagagedrager. Zo stapt u veilig op de fiets en hoeft u niet te zeulen met zware spullen. Ongeveer 80 procent van de Nederlandse fietsen heeft echter geen snelbinders, zodat het lastig wordt iets op uw bagagedrager te bevestigen.
 

Full color bedrukking met uw logo of pay-off

Maak kennis met de bedrukte snelbinders van BOVI salespromotion: deze zijn handig, gebruiksvriendelijk én opvallend. De promotionele snelbinders beschikken over een flexibel kliksysteem, zodat de snelbinders op iedere fiets geplaatst kunnen worden – zowel op de bagagedrager als de voorlader van een transportfiets. Het kliksysteem is verkrijgbaar in iedere kleur en deze kan full color bedrukt worden met uw logo en pay-off. De snelbinders zijn verkrijgbaar in 3, 4, 5 en 6 elastieken en deze kunnen gekleurd worden in de kleuren van uw huisstijl.
 

Verkrijgbaar vanaf 500 stuks

De snelbinders zijn van een hoogwaardige kwaliteit, ze gaan jaren mee en ze zorgen voor een groot bereik. Niet alleen de fietser wordt geattendeerd op uw merk: ook andere weggebruikers zien de snelbinders. Het kliksysteem heeft een afmeting van 19,5 x 3 centimeter en de bedrukbare ruimte is 15 x 2,2 centimeter. De prijs bij 1.000 stuks is € 4,15. U kunt de snelbinders al aanschaffen vanaf 500 stuks. 
 

Wij vertellen u meer

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion. Zij denken graag met u mee en stellen samen met u de snelbinders samen die opvallen en bereik generen. 

Geschreven op

Meer weten over de mogelijkheden van dit product?

Neem contact met ons op!