Het lijkt nog even te duren, maar het nieuwe jaar nadert sneller dan u denkt! Om deze tijd een extra feestelijk tintje te geven, is het een mooi gebaar om uw klanten, medewerkers en zakelijke relaties te verrassen met een prachtig eindejaarsgeschenk. BOVI salespromotion staat klaar om u te helpen!

Wilt u ook dit jaar weer uw medewerkers, relaties of klanten tegen het einde van het jaar een cadeau aanbieden om ze te bedanken voor een mooi jaar? Dan bent u bij BOVI salespromotion aan het juiste adres. We hebben dit jaar een uitgebreide eindejaarsfolder met verschillende eindejaarsgeschenken om uit te kiezen. Natuurlijk kunnen alle cadeaus worden gepersonaliseerd met uw eigen tekst, logo en kerst- of eindejaarsgroet. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende categorieën in onze eindejaarscatalogus!

Outdoor experience
In de categorie ‘outdoor experience’ hebben we een selectie aan avontuurlijke outdoor producten, waaronder hoogwaardige tassen van verschillende merken. Binnen de tassencollectie vindt u ook een ruim aanbod reflecterende tassen en andere items, geschikt voor gebruik tijdens de donkere dagen.

Stylish apparel
Duurzaamheid, kwaliteit, comfort en betaalbaarheid zijn belangrijke elementen in onze kledingcollectie. We hebben een groot aanbod aan jassen en truien. De kleding kunt u voorzien van uw logo en straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Een perfect cadeau om uw personeel, klanten of relaties te bedanken voor het afgelopen jaar.

Business elegance
We hebben een ruim aanbod aan elegante en zakelijke accessoires. In onze collectie zijn onder andere zakelijke rugzakken, reistassen, mobiele telefoons en handige kantoorbenodigdheden te vinden. Personaliseer deze producten met uw logo om een persoonlijk tintje toe te voegen. Met deze relatiegeschenken bereidt u zich perfect voor op de aankomende koude, maar gezellige dagen.

Lifestyle experience

Stimuleer een duurzame levensstijl onder uw klanten, medewerkers en zakelijke relaties door hen diverse duurzame geschenken aan te bieden. Laat hen kennis maken met hoogwaardige herbruikbare flessen en lunchboxen voorzien van uw eigen ontwerp. Naast flessen bieden we ook diverse keukenartikelen aan die bijdragen aan een duurzame levensstijl.

Daily living
Geef elke gelegenheid een persoonlijk tintje met onze selectie accessoires, spelletjes en cadeaus die kunnen worden voorzien van uw logo. Van spelletjes met verschillende moeilijkheidsgraden tot aan multifunctioneel gereedschap, bij BOVI salespromotion vindt u het allemaal.

A seasonal touch
Het perfecte gepersonaliseerde kerstcadeau voor dit jaar vindt u bij BOVI salespromotion. Ons assortiment omvat seizoensgebonden mutsen, mokken en decoraties, die gegarandeerd een leuke en positieve indruk zullen achterlaten en het vakantiegevoel compleet maken.

Bestel uw eindejaarsgeschenken bij BOVI salespromotion
Kerst nadert snel. Dé perfecte tijd om uw eindejaarsgeschenken te bestellen bij BOVI salespromotion! In onze eindejaarsfolder kunt u onze selectie aan eindejaarsgeschenken vinden. Wilt u meer informatie over onze geschenken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Geschreven op