De toekomst van opladen begint bij BOVI salespromotion! Maak kennis met een nieuwe oplaadervaring: de ultradunne Urban Vitamin magnetische powerbanks markeren een ommekeer in hoe we onze apparaten opladen.

Of u nu onderweg bent, avonturen beleeft in de buitenlucht of gewoon een betrouwbare back-up voor noodgevallen nodig hebt, de nieuwste 4 modellen van de Urban Vitamin powerbanks in ons assortiment zorgen dat u altijd vol energie en verbonden bent.

Magnetisch opladen: gemak en efficiëntie

Magnetisch opladen: gemak en efficiëntie

Ervaar het gemak van de Urban Vitamin powerbank met 15W magnetische oplaadfunctie. Deze ultradunne powerbank, die bijna onmerkbaar in uw zak past, maakt het opladen van uw apparaten efficiënter en handiger dan ooit. Met een simpele ‘klik’ is uw apparaat verbonden en klaar om opgeladen te worden.

Snel opladen voor een snelle levensstijl

Snel opladen voor een snelle levensstijl

Voor de traditionele opladers onder ons bieden onze powerbanks ook een krachtige 20W PD snellader via een geïntegreerde USB C-poort. Uw apparaten zijn binnen no-time opgeladen, zodat u snel weer door kunt met uw dag.  

Klein maar krachtig
De slanke 3000 mAh variant, slechts 9 mm dik, is een toonbeeld van compacte kracht. Het combineert draadloos en bekabeld opladen, waardoor het geschikt is voor elke situatie. Bovendien garanderen de krachtige magneten dat uw apparaat veilig op zijn plaats blijft, zelfs tot 700 gram.

Een stap vooruit in duurzaamheid

Deze powerbank is niet alleen een handige accessoire, maar ook een verantwoorde keuze. Gemaakt van RCS-gecertificeerd gerecycled materiaal, helpt het bij het bevorderen van een duurzame toekomst.

Neem contact op met BOVI salespromotion

Zoekt u een nuttig cadeau voor uw medewerkers, klanten en relaties? Neem contact met ons op en stap over op een efficiëntere, stijlvollere en duurzamere manier van opladen. Met de Urban Vitamin powerbank bent u altijd voorbereid, waar uw dag u ook brengt. Bent u benieuwd naar ons complete aanbod aan powerbanks? Bekijk ons assortiment.

Geschreven op