Het lijkt nog ver weg, maar we gaan op naar de gezellige eindejaarsperiode. Korte dagen, lange avonden, sfeer en natuurlijk kerstmis. Om deze tijd nog wat feestelijker te maken, kunt u uw klanten, personeel en relaties waarderen met een fraai kerstpakket of eindejaarsgeschenk. BOVI salespromotion kan u van beide voorzien, dus lees snel verder!

Wilt u uw personeel, relaties of klanten tegen het eind van het jaar een attentie aanbieden waarmee u ze wilt bedanken voor een fijn 2019 en ze een succesvol 2020 kunt wensen? Dan zit u bij BOVI salespromotion goed. Wij hebben een brede selectie aan eindejaarsgeschenken die u als kerstpresentje kunt geven. Denk daarbij aan typische kerstartikelen als kerstmutsen en kerstsokken tot aan sfeervolle woninginrichting artikelen. Natuurlijk kunnen wij alles personaliseren met uw tekst, logo en kerst- of eindejaarsgroet.

Goed gevuld kerstpakket

We kunnen u uiteraard voorzien van volledig verzorgde pakketten met een centraal thema zoals een bier- en borrelpakket, een streetfoodpakket of warme winteravond in een doos. Mocht u juist zelf iets willen samenstellen, hebben we zowel de verpakking als de vulling voor het uitkiezen. Ook hier kunt u alles weer zo persoonlijk maken als u zelf wilt!

Eindejaarsgeschenken bij BOVI salespromotion

De vakanties zijn weer achter de rug en dus kunt u uit gaan kijken naar het einde van het jaar. Om uw klanten, relaties en medewerkers extra in het (winter)zonnetje te zetten, kunt u bij BOVI salespromotion terecht voor zowel eindejaarsgeschenken als volledig verzorgde kerstpakketten. Daarbij kunnen wij alles voor u personaliseren met uw (bedrijfs)naam en kerstgroet of eindejaarsboodschap. Eindig het jaar sfeervol met BOVI! Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag de eindejaarscatalogi aan!

Geschreven op