Nieuw jaar, nieuwe doelen! Wilt u uw relaties helpen hun goede voornemens waar te maken? BOVI salespromotion heeft een ruim assortiment relatiegeschenken die perfect aansluiten bij uw doelen voor het nieuwe jaar.

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om goede voornemens te maken. Of u nu van plan bent om gezonder te eten, meer te bewegen of productiever te zijn op het werk, goede voornemens zijn een geweldige manier om fris en gemotiveerd aan het jaar te beginnen. En wat is een betere manier om uw waardering te tonen voor uw zakelijke relaties dan met relatiegeschenken die hen helpen hun goede voornemens waar te maken? Wij zetten enkele relatiegeschenken op een rij!

Notitieboekjes en schrijfwaren
Help uw medewerkers, klanten en relaties bij het vastleggen van hun briljante ideeën en doelstellingen met onze notitieboekjes en schrijfwaren. Of het nu gaat om het bijhouden van belangrijke gedachten, het schetsen van plannen of het noteren van to-do lijstjes, onze notitieboekjes bieden een gestructureerde en toch creatieve ruimte om alles vast te leggen. Het gebruik van hoogwaardige schrijfwaren maakt het proces nog plezieriger en moeitelozer. Door deze relatiegeschenken te schenken, geeft u niet alleen praktische hulpmiddelen, maar stimuleert u ook creativiteit en efficiëntie.

Wellness- en beautyproducten
Begin het nieuwe jaar met een stralende start vol zorg en liefde. Laat zien dat u geeft om het welzijn van anderen door ze te verwennen met zijdezachte handen, een ontspannen nachtrust en de mogelijkheid om altijd hun beste zelf te laten zien. Van handcrèmes tot oogmaskers en make-upspiegeltjes, ons assortiment wellness- en beauty items heeft alles wat u nodig heeft.  

Outdoorartikelen
Wilt u meer tijd buiten doorbrengen? Ontdek onze outdoorartikelen! Deze geschenken zijn de perfecte metgezel voor iedereen die van de natuur wil genieten en buitenactiviteiten wil ondernemen. Ideaal voor activiteiten zoals barbecueën, tuinieren en sporten, waarmee u volop kunt ontspannen en plezier beleven in de buitenlucht.

Sportartikelen
Dit jaar is het écht het moment om te beginnen met sporten en uw relaties te inspireren om actiever te worden! Ontdek onze collectie bedrukte sportartikelen, variërend van ballen met uw logo tot sportieve tassen die uw naam dragen. Laten we samen een actieve start maken van 2024!

Eco producten
Wilt u uw goede voornemens voor een groener 2024 kracht bijzetten? Bij BOVI salespromotion bieden we volop mogelijkheden om met uw relatiegeschenken milieubewuste keuzes te maken. Ontdek ons assortiment eco producten met onder andere bio-degradeerbare balpennen, milieuvriendelijke bloembollen en solar-oplaadbare producten die duurzaamheid bevorderen.

Neem contact op met BOVI salespromotion
Wilt u uw medewerkers, klanten en relaties verrassen met een relatiegeschenk die helpen om hun goede voornemens waar te maken? Kies voor BOVI salespromotion! Bekijk onze collectie online of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u meer over de eindeloze mogelijkheden.

Geschreven op