Nog eventjes geduld en het is Kerst. Om de laatste weken tot Kerst af te tellen, kunt u gebruikmaken van een adventskalender. Deze kalenders zijn razend populair. Bij BOVI salespromotion vindt u diverse adventskalenders met chocolade: het perfecte relatiegeschenk! 

Advent is de aanloopperiode naar Kerst. Vier zondagen vóór Kerst start de adventsperiode en deze eindigt op 24 december, Kerstavond. Advent wordt ieder jaar gevierd, en in 2019 is de adventsperiode van 1 tot en met 24 december. Hoewel advent van oorsprong een Christelijke periode is, is deze periode bij veel meer mensen bekend. Zij zien advent als een handige manier om af te tellen tot de gezellige Kerstperiode. Om het aftellen gemakkelijker en leuker te maken, wordt er gebruikgemaakt van een adventskalender. In winkels ziet u de meest uiteenlopende adventskalenders in de schappen liggen: van krasloten tot adventskalenders met miniflesjes wijn of kleurrijke sokken. De bekendste adventskalenders zijn de kalenders met chocolade. 
 

Hoe werkt een adventskalender

Ook in het assortiment van BOVI salespromotion vindt u diverse adventskalenders met chocolade. Hoe gaat het in zijn werk? Op de eerste dag van advent mag u het eerste vakje van de kalender openmaken. Achter het flapje vindt u vervolgens een heerlijk chocolaatje. Gedurende de adventsperiode herhaalt u dit, zodat u iedere dag een vakje opent en een chocolaatje kunt pakken. Op deze manier kunt u op een leuke (én smakelijke!) manier aftellen tot Kerst. Voor u het weet is de meest gezellige en knusse periode van het jaar alweer aangebroken! 

Bij BOVI salespromotion vindt u onder andere de volgende adventskalenders:

  • Kleinste adventskalenders ter wereld met M&M’s, gekleurde mini choco’s of Pulmoll zuurtjes
  • Adventskalender A4 premium met Celebrations chocolaatjes
  • Adventskalender A5 in de vorm van een laptop
  • Klassieke adventskalender A4 en A5 (diverse motieven mogelijk)
  • Adventskalender A4 en A5 met fairtrade chocolade

Bestel uw adventskalenders

Een adventskalender is niet alleen leuk om te krijgen: het is ook een heel geschikt cadeau om weg te geven. Geef onze chocoladekalenders bijvoorbeeld aan klanten, medewerkers of zakelijke relaties. De kalenders zijn aantrekkelijk geprijsd en ze zorgen voor een lach op het gezicht van de ontvanger. En helemaal prettig: de kalenders kunt u voorzien van verschillende motieven en het is zelfs mogelijk om ze te personaliseren met uw logo of de huisstijlkleuren van uw bedrijf. 
 

Bekijk de Kerstcatalogus van BOVI salespromotion

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Download onze Kerstcatalogus en bekijk de specificaties van de adventskalenders! Ook vindt u in de catalogus meer Kerstchocolade, zoals geschenkdozen met chocoladekogels en Kerstmannen van chocolade. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom in Oudenbosch. Hier laten onze adviseurs u graag kennismaken met de diverse soorten chocolade voor Kerst. Tot kijk! 

Geschreven op