De lente is begonnen en langzaam maar zeker komt de zomer dichterbij. Mooi, want Nederland is inmiddels wel klaar met dat sombere weer. Bent u ook zo blij met het voorjaar? Dan wordt u vast nóg vrolijker van de nieuwe voorjaarsproducten van BOVI salespromotion!

Om het voorjaar goed in te luiden heeft BOVI salespromotion haar assortiment uitgebreid met nieuwe voorjaarsproducten. Elk van deze producten kunt u volledig bedrukken met logo’s, teksten of complete huisstijlen. Benieuwd wat voor voorjaarsproducten u door BOVI salespromotion kunt laten bedrukken? Lees dan snel verder.
 

Omarm de zon

Het kwik gaat weer stijgen. Dat betekent volle terrassen, parken en een drukbezocht strand of zwembad. Ook uw klanten en partners zijn met lekker weer buiten te vinden. Laat ze dit voorjaar niet in te kou staan en geef ze een geschenk waar ze écht iets aan hebben. Met een bedrukt strandlaken, een bedrukte zonnebril of een bedrukte strandtas is uw klant, collega of partner klaar om het mooie weer te trotseren. Daarnaast maakt u, door middel van een persoonlijke boodschap of opdruk, op een subtiele manier reclame voor uw merk. 
 

Tijd voor de tuin

Het vinden van een passend geschenk voor uw omgeving lijkt soms een eenvoudige taak, maar het is de kunst om uiterlijk te combineren met functionaliteit. Praktische geschenken zijn namelijk bijzonder goed geschikt voor een weggever die u breed wilt inzetten. Op zoek naar meer functionaliteit in een relatiegeschenk? Ook dan heeft BOVI salespromotion wat u zoekt. Dit jaar staat namelijk in het teken van de tuin! Zo bestelt u bedrukte tuinhandschoenen of handige tassen waarmee u uw tuingereedschap altijd bij de hand heeft.
 

Vergeet niet voldoende te drinken!

Naast een helpende hand in de tuin of op het strand, personaliseert BOVI salespromotion nu ook bidons en flessen van het merk Tacx. Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche, zijn bedrukte flessen en bidons van Tacx ideaal tijdens het warme weer. Vanaf dit voorjaar is het mogelijk om de bekende Shiva-bidon volledig naar wens te bedrukken. Of ga voor de Fuse-fles, waar gebruikers met stukken fruit een unieke smaak aan het water kunnen geven. Waar u ook voor kiest: uw relaties zullen smullen van deze weggever.
 

Promoot uw merk met BOVI salespromotion

Een nieuwe huisstijl communiceren aan klanten? Of nieuwe klanten werven op een beurs of congres? Dan zijn de promotieartikelen van BOVI salespromotion uw eerstvolgende aankoop. Sinds 1982 maken wij unieke relatiegeschenken en premium promotieartikelen. Het assortiment van BOVI salespromotion is enorm divers en varieert van zonnebrillen, multitools, sportspullen en sleutelhangers tot paraplu’s, kantooraccessoires, USB-sticks en meer. Meer weten over de mogelijkheden van BOVI salespromotion? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Geschreven op