Het is augustus en de zomer is in volle gang. Wellicht staat uw hoofd er nog niet naar, maar heeft u al nagedacht over de eindejaarsgeschenken? Wees er tijdig bij en verras uw collega’s en relaties met een prachtig kerstgeschenk.

Wilt u uw medewerkers, collega’s, relaties of samenwerkingspartners verrassen met een kerstgeschenk? BOVI salespromotion heeft echter al 35 jaar ervaring in het samenstellen en leveren van unieke eindejaarsgeschenken. Ons devies: start zo vroeg mogelijk met de voorbereidingen voor de eindejaarsgeschenken – zelfs al is het hartje zomer!

De zomerperiode biedt u namelijk tal van voordelen. Zo hebben bedrijven in de maanden juli, augustus en september te maken met een rustigere periode. Medewerkers kunnen zich eindelijk toeleggen op klusjes die zijn blijven liggen, zoals het opruimen van het archief, het uitvoeren van achterstallige administratie of het samenstellen van de Kerstpakketten. En helemaal prettig: wanneer u vroeg erbij bent, heeft u de meeste én de beste keuze in eindejaarspakketten!
 

Bent u een vroege beslisser en verdiept u zich tijdens de zomermaanden al in de eindejaarsgeschenken? BOVI salespromotion heeft enkele prachtige pakketten samengesteld:

Kerstpakket Stoofpot

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat dit Kerstpakket uit een prachtige gietijzeren stoofpot, aangevuld met heerlijke foodproducten. Bekijk hier meer informatie over het Kerstpakket Stoofpot.

Kerstpakket Wintermood

Winters genieten met het pakket Wintermood. In de sfeervolle geschenkdoos vindt men diverse foodartikelen én een prachtige kaars in flesvorm. Bekijk hier meer informatie over het Kerstpakket Wintermood.

Kerstpakket Fiësta

Zomers pakket met tal van Mediterrane foodartikelen, zoals tortillachips, Spaans bier en chilipinda’s. Bij het pakket wordt een populaire watertap geleverd. Bekijk hier meer informatie over het Kerstpakket Fiësta.

Kerstpakket SeatZac

Vrolijk oranjegekleurd pakket met diverse foodartikelen. Als kers op de taart ontvangt men het ligkussen SeatZac. Bekijk hier meer informatie over het Kerstpakket SeatZac.
 

Kerstpakket Botanic Living

Pakket met onder andere een vintage lamp en smakelijke foodartikelen en specerijen met het label ‘Botanic Living’. Bekijk hier meer informatie over het Kerstpakket Living.

Wilt u meer informatie over deze eindejaarsgeschenken of wilt u een ander pakket of persoonlijk geschenk laten samenstellen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom in onze sfeervol ingerichte Kerstpakketten-showroom. Neem vooraf contact met ons op voor een afspraak.

Geschreven op