Met een duurzaam relatiegeschenk maak u een goede indruk! Met de Impact waterfles steunt u het milieu en draagt u bij aan het vertegenwoordigen van een groene boodschap. Deze lekvrije drinkfles komt in vier trendy kleuren!

Uw ecologische voetafdruk verkleinen? Dat is makkelijker dan u denkt! Gebruik bijvoorbeeld minder plastic flesjes (PET). Onze Impact lekvrije tritan waterfles is een duurzaam alternatief. De waterfles is herbruikbaar, BPA-vrij en heeft een fris en hip design. De fles kan bovendien worden voorzien van uw bedrijfslogo, zodat u een ideaal relatiegeschenk creëert! 

 

Een duurzaam cadeau: de Impact waterfles

U geeft om het milieu en u wilt uw ecologische voetafdruk minimaliseren. Wij bij BOVI Salespromotion denken met u mee. Daarom hebben wij gekozen om deze duurzame waterflessen aan ons assortiment toe te voegen. Deze Impact tritan lekvrije waterfles is een duurzaam alternatief voor wegwerp PET flessen. Door deze drinkfles te gebruiken vermindert u uw afval en heeft u een prachtig relatiegeschenk. Een win-win situatie dus!

 

De Impact waterfles heeft het allemaal!

Met een duurzaam relatiegeschenk maak u sowieso een goede indruk. Met de Impact waterfles , steunt u het milieu en draagt u bij aan het vertegenwoordigen van een groene boodschap. Daarnaast is deze drinkfles ook heel handig in gebruik. Hij is herbruikbaar en door het slimme ontwerp met split design is de fles ook heel gemakkelijk schoon te maken of te vullen met bijvoorbeeld ijsklontjes, verse munt of citroen. Kortom een duurzaam én praktisch cadeau!

 

De specificaties op een rij:

  • Lekvrij
  • Gemaakt van duurzaam tritan; BPA-vrij
  • 2% van de opbrengst wordt gedoneerd aan Water.org
  • Gemakkelijk schoon te maken & vaatwasser bestendig
  • Een handige strap om de fles te bevestigen aan een (werk)tas
  • Modieus design in vier kleuren
  • Geschikt als relatiegeschenk

 

Personaliseren

De duurzame waterflessen komen in een eigentijds design en hebben een mooie matte look. De flessen zijn uitermate geschikt om gepersonaliseerd te worden met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of merknaam. Kies een design dat bij ú past. De trendy Impact waterflessen zijn namelijk verkrijgbaar in vier frisse kleuren

 

Bestel nu!

Bent u enthousiast geworden over de Impact lekvrije tritan waterfles en wilt u deze bemachtigen? Neem vandaag nog contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion. Uw partner voor hoogwaardige relatiegeschenken, premiums en giveaways. Bij ons vindt u unieke relatiegeschenken en cadeaus voor de zakelijke markt.

Geschreven op