De zomer staat voor de deur! Wilt u uw klanten, relaties of medewerkers deze zomer in het zonnetje zetten met een mooi geschenk? Ontdek de zomerartikelen van BOVI salespromotion. 

Onlangs is de zomertijd ingegaan en dat betekent dat we ons op kunnen maken voor de zomer. Dat is een heerlijke periode, omdat het zonnetje schijnt en het de ideale tijd is om op vakantie te gaan. Ik ga op vakantie en neem mee? De mooie zomerartikelen van BOVI salespromotion! 

Ontdek onze zomerartikelen

BOVI salespromotion heeft een aantal artikelen voor u op een rij gezet die uitstekend zijn om uw klanten, relaties of medewerkers mee in het zonnetje te zetten.  

De impact AWARE Urban outdoor weekendtas

Heeft u deze zomer een weekendje weg op de planning staan? Dan is de Impact AWARE Urban outdoor weekendtas de ideale tas voor al uw benodigdheden. Het biedt genoeg ruimte, vakken met ritssluiting voor snelle toegang en het is gemaakt van gerecyclede materialen. 

Koeltas

In de zomermaanden is een picknick een van de leukste en lekkerste activiteiten om met familie, vrienden en geliefden te doen. Maar dan is het wel essentieel dat het belangrijkste van een picknick gekoeld bewaard wordt. Deze koeltas is gemakkelijk te dragen, heeft snelle toegang tot uw lunch en heeft ruimte voor maximaal 12 blikjes. Daarnaast is de tas gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor elke tas 4,6 liter water bespaart en 7,8 05L PET-flessen hergebruikt. 

Kubb

Bent u bekend met het spel Kubb? Het is een werpspel afkomstig uit Zweden, maar tegenwoordig is het ook erg populair in andere delen van de wereld. Een erg leuk spel gemaakt van grenenhout en eucalyptushout met als doel de ‘ridders’ van het andere team omver te werpen. 

Strandstoel

Deze strandstoel van hout kunt u gemakkelijk meenemen naar het strand of het park om daar te genieten van een ontspannen middag, maar ook in de tuin of op het balkon kunt u gebruikmaken van deze natuurlijk ogende stoel. 

Strandlaken

Gaat u naar het strand, zwembad of naar een picknick? Neem dan deze hammandoek mee en geniet comfortabel van een heerlijke dag in de zon. De afmeting van het strandlaken is 75x150 cm.

Regenboog matrasvlieger

Met deze matrasvlieger in regenboogkleuren heeft u gegarandeerd een leuke dag. De vlieger is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen met de opberghoes. De afmeting van de vlieger is 40,3x18,2 cm.

Zonnebril

Gaat u een dagje op pad, weekendje weg of op vakantie? Een zonnebril is dan een essentiële bondigheid, niet alleen om u tegen de zon te beschermen maar ook als fashion statement. BOVI salespromotion beschikt over een groot assortiment aan zonnebrillen. Van bamboe tot plastic en van colourblock tot neon. Het is allemaal mogelijk. 

 

 

Geschreven op