Met onze jarenlange ervaring in relatiegeschenken, kunt u er zeker van zijn dat we bijzonder leuke (relatie)geschenken voor de feestdagen van 2021 voor u in petto hebben! 

Met de feestdagen (bijna) voor de deur wordt het weer tijd om uw werknemer of zakelijke relatie eens goed in het zonnetje te zetten. Als bedankje voor de fijne samenwerking, om een hart onder de riem te steken, of gewoon zomaar omdat het een aardig gebaar is. Met onze jarenlange ervaring in relatiegeschenken, kunt u er zeker van zijn dat we bijzonder leuke (relatie)geschenken voor de feestdagen van 2021 voor u in petto hebben! Zo bent u er zeker van dat u voor elke relatie het ideale kerstpakket, eindejaarscadeau of ander presentje vindt!   

 

Speciaal voor de feestdagen

U bent er misschien nog niet mee bezig, maar wij zijn al aan het aftellen naar de feestdagen! En met de relatiegeschenken van BOVI salespromotion vindt u gegarandeerd een passend cadeau voor uw relatie, zakenpartner of personeel. Van Countdown Box, tot karaokeset. Bij ons vindt u het allemaal. Benieuwd naar de door ons geselecteerde top drie relatiegeschenken voor de feestdagen? Lees snel verder!

 

Onze top 3 relatiegeschenken:

•    Countdown Box. Aftellen naar New Years Eve!
•    Karaokeset met Bluetooth party speaker
•    Le Zen: Dé sfeermaker van dit najaar! Wijnkoeler, Bluetooth Speaker & moodlight

 

Aftellen was nog nooit zó leuk!

De Countdown Box is geen kerstpakket maar een bijzondere geschenkdoos met twaalf verrassende presentjes. Vanaf het begin van de kerstvakantieperiode kan de ontvanger elke dag een vakje vande box openmaken. Zo zijn er tot en met 31 december twaalf cadeaumomentjes die een optimaal gevoel van waardering en verrassing bezorgen. Ieder geschenk is een cadeautje op zich. Samen vormen alle cadeautjes een uniek eindejaarsgeschenk. De prijsklasse is afhankelijk van de samenstelling van de box.

 

Special voor elk feestnummer! Een karaokeset met Bluetooth party speaker

Met de Bluetooth Party Box speaker van Muse, wordt elk feestje een karaoke party! Met deze box stream je gemakkelijk muziek via Bluetooth of koppel je deze eenvoudig met een stereo-installatie. Ook heeft deze party set een feestelijke verkleurende lichtbron. Bedienen kan via je tablet of smartphone. Zet je favoriete muziek aan, verbind met een microfoon, en let’s party! De karaokeset kost €120,- per box.  

 

Maak kennis met Le Zen: Dé sfeermaker van dit najaar! 

Le Zen maakt prachtige producten. Maak kennis met de stijlvolle draadloze speaker met LED moodlight die ook gebruikt kan worden als wijnkoeler of plantenbak. Le Zen Small is ook verkrijgbaar in medium en large. De moodlight functie biedt 7 verschillende kleurvariaties en is te bedienen via de meegeleverde afstandsbediening. De speakers van Le Zen zijn uitgerust met een 5Wof 10W speaker. Via het hengsel is Le Zen makkelijk mee te nemen en met het indrukwekkende licht en geluid turnt het iedere locatie om tot een feestje! Le Zen Small, is leverbaar vanaf €78,-. Le Zen Lux is een fraaie tafellamp en sfeermaker en kost €28,-. Voor meer specificaties, bekijk de productpagina’s, of neem contact met ons op!


Bestel nu!

Bent u enthousiast geworden over deze relatiegeschenken speciaal voor de feestdagen? En wilt u weten wat BOVI salespromotion voor ú kan betekenen? Twijfel dan niet, en neem vandaag nog contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion voor een offerte op maat. BOVI salespromotion is uw partner voor hoogwaardige relatiegeschenken, premiums en giveaways. Bij ons vindt u unieke relatiegeschenken en cadeaus voor de zakelijke markt! 
 

Geschreven op