Creëer uw eigen sneakers en geef een boost aan de branding van uw bedrijf, school of vereniging! BOVI salespromotion biedt een ruim aanbod, waardoor u altijd een sneaker vindt die past bij uw merk. Daarnaast kunt u ze geheel naar eigen smaak ontwerpen.

Als bedrijf wilt u graag herkenbaar zijn en een goede indruk maken bij uw klanten en relaties. Een manier om uzelf te onderscheiden van de concurrentie is door het dragen van gepersonaliseerde sneakers. Bij BOVI salespromotion bieden wij de mogelijkheid om uw eigen logo en ontwerp te laten drukken op een sneaker. Zo creëert u niet alleen een uniek en trendy accessoire, maar versterkt u ook nog eens de branding van uw bedrijf!

Professioneel en trendy: gepersonaliseerde sneakers

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld en worden ook steeds vaker gedragen op de werkvloer. Het dragen van een sneaker geeft een informele en moderne uitstraling, maar kan ook bijdragen aan een professionele en uniforme look als deze bedrukt is met het logo van uw bedrijf. Dit geeft niet alleen een gevoel van eenheid binnen het team, maar zorgt ook voor herkenning bij klanten en relaties.

Keuze uit diverse modellen en bedrukkingen

Bij BOVI salespromotion hebben we verschillende modellen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Of het nu gaat om een sportieve sneaker of een meer klassiek model, synthetische sneakers of 100% veganistisch materiaal, wij hebben een mooi aanbod sneakers voor zowel kinderen als volwassenen. Elk type sneaker heeft een andere mogelijkheid voor bedrukking, zo kan de ene sneaker worden geborduurd en de ander kan all-over bedrukt worden in full colour. 

Offerte op maat

Onze prijzen zijn afhankelijk van het type schoen dat u kiest en de grootte van uw order. Afhankelijk van het afname-aantal kan de prijs variëren. Wilt u hier meer over weten? Neem vandaag nog contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion voor meer informatie, of een offerte op maat.

Bestel nu sneakers bij BOVI salespromotion

Bent u op zoek naar een leuke en effectieve manier om uw branding te boosten? Kies dan voor gepersonaliseerde sneakers van BOVI salespromotion. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden met sneakers.

Geschreven op