Nog eventjes en de zomer gaat van start. Wilt u uw medewerkers, relaties of klanten voor de zomervakantie een mooi geschenk geven? Wees er op tijd bij en laat uw zomerse relatiegeschenken ontwikkelen door BOVI salespromotion, specialist in unieke en gepersonaliseerde relatiegeschenken! Lees hier meer.

De zomer is voor velen de leukste periode van het jaar. Genieten van het lekkere weer, het bezoeken van een festival of vakantievieren op een tropisch eiland óf in eigen land. Om uw medewerkers, relaties of klanten te laten weten dat u hen waardeert, is er niks leukers dan een zomers geschenk te ontwikkelen en te geven. Zo spreekt u uw waardering uit en geeft u hen een praktisch en passend presentje voor de zomermaanden.
 

Kofferslotje, bagagelabel of paspoorthoes

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk met een zomers tintje? Bij BOVI salespromotion slaagt u gegarandeerd! Wat denkt u van een kofferslotje, bagagelabel of paspoorthoes? Handige en bruikbare accessoires voor op reis! Of wat denkt u van een koeltas, luchtbed of frisbee? Ideaal voor een dagje strand in binnen- of buitenland. Deze geschenken komen goed van pas en kunnen gemakkelijk worden meegenomen op vakantie!
 

Zomerse zonnebrillen laten bedrukken

Een ander populair zomergeschenk is de zonnebril. Promotionele zonnebrillen komen altijd van pas, bijvoorbeeld op een festival, op het terras, tijdens een boottochtje of tijdens vakantie. BOVI salespromotion is dé leverancier van bedrukte zonnebrillen, verkrijgbaar in tal van modellen, kleuren én materialen. Wat denkt u van zonnebrillen met spiegelglazen? Of kiest u een zonnebril met het populaire aviator-model of wayfarer-model? U kunt uw logo, bedrijfsnaam of reclameboodschap op de bril laten drukken, zodat uw bedrijf altijd zichtbaar is! 
 

Hulp van BOVI salespromotion

Weet u niet helemaal wat voor geschenk u wilt ontwikkelen, dan kunt u de hulp van BOVI salespromotion inschakelen. Onze specialisten hebben een maximaal gevoel voor creativiteit en overdonderen u graag met originele ideeën en concepten. Het is namelijk belangrijk dat u gaat voor het juiste promotieartikel: zo kunt u laten zien wie u bent en waar uw organisatie voor staat. Wij verwezenlijken uw wensen om uw doelgroep op een speciale en aantrekkelijke manier aan te spreken.
 

Ontwikkel vandaag nog uw zomergeschenk

Aarzel niet en bestel vandaag nog uw zomerse relatiegeschenk. Ook al lijkt de zomer nog ver weg: het is verstandig om uw actie op tijd voor te bereiden en de producten nu al te laten ontwikkelen. Zo bent u altijd op tijd en heeft u uw geschenken op tijd in huis, zodat u de geschenken kunt uitdelen op het moment dat het u het beste uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens de bouwvakborrel, een zomerse barbecue of een kwartaalmeeting. Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom van BOVI salespromotion en wij lichten de mogelijkheden graag aan u toe! 

Geschreven op