Kijkt u dagelijks naar een scherm? Op uw smartphone, tablet en laptop worden uw ogen blootgesteld aan blauw licht. Bescherm uw ogen tegen dit schadelijke licht en gebruik een blauwfilterbril! De blue light filter brillen van BOVI salespromotion kunt u zelf samenstellen, zodat u deze kunt weggeven als relatiegeschenk.

Zonder dat u het doorheeft, komt u de hele dag in aanraking met beeldschermen. Even scrollen op social media, een digitale meeting bijwonen of internetaankopen doen … Iedere keer dat u uw smartphone, tablet, laptop, computer of televisie gebruikt, worden uw ogen blootgesteld aan blauw licht. Lees hier hoe u uw ogen kunt beschermen. 
 

Vermoeidheid, hoofdpijn en geïrriteerde ogen

Kijkt u lange tijd naar een beeldscherm, dan kunt u last krijgen van verschillende kwalen, zoals vermoeidheid, hoofdpijn. droge en geïrriteerde ogen. Daarnaast kan het zorgen voor slapeloosheid. Kijkt u ’s avonds voor het slapengaan op een beeldscherm, dan kunt u moeit hebben met in slaap komen. U kunt uw ogen op een eenvoudige manier beschermen tegen het blauwe licht, namelijk met een blauwfilterbril of blue light filter bril (ook wel blue block of blue cut glasses genoemd). 

Blauwfilterbrillen zonder sterkte 

BOVI salespromotion heeft de blauwfilterbrillen in het assortiment! De brillen met blue cut-technologie filteren het blauwe licht afkomstig van beeldschermen. Dit geeft rust aan uw ogen en kan de klachten verminderen. De brillen zijn niet op sterkte, dus ze zijn ook voor niet-brildragers geschikt. Draagt u contactlenzen, dan kunt u de bril ook gebruiken. Bovendien beschikken de blauwfilterbrillen over een UV400 filter. Zo zijn uw ogen beschermd tegen uv-straling van de zon. Net als een zonnebril, maar dan zonder donkerte. 


 

Blauwfilterbril bedrukken met logo

De brillen worden door BOVI salespromotion geleverd vanaf 250 stuks. Geef uw medewerkers, klanten of leveranciers een bruikbaar relatieschenk en kies voor een blue light filter bril. De brillen zijn geheel aan te passen aan uw wensen en behoeften. Zo is het mogelijk om de pootjes van de bril te bedrukken, bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Ook kunt u de lens van de bril voorzien van een (klein) bedrijfslogo. Indien gewenst kunt u de gehele bril voorzien van een opvallende print, zoals een houtpatroon of cartoonprint De bril wordt vervolgens geleverd in een mooi hoesje met of zonder logo.

 
 

Bestel uw blauwfilterbril bij BOVI salespromotion

Wilt u meer informatie over onze nieuwe blauwfilterbrillen? Neem direct contact op met BOVI salespromotion. Wij helpen u graag met het uitkiezen en samenstellen van uw unieke blue-cut bril. Deze brillen kunt u weggeven aan uw medewerkers, klanten en leveranciers. Zo kunnen zij veilig én comfortabel naar ieder beeldscherm kijken!

Geschreven op