Zoekt u een relatiegeschenk die uw boodschap overbrengt én die ook nog eens hartstikke praktisch is? Kies voor een zonnebril die u door BOVI salespromotion laat bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Lees hier meer!

BOVI salespromotion is specialist in promotionele zonnebrillen – wij kunnen deze brillen al customizen vanaf € 1,25 per zonnebril. De levertijd bedraagt zo’n drie weken, afhankelijk van de extra opties of het aantal bestelde brillen. Wij hebben onder andere kunststof brillen van polycarbonaat, brillen van hoogwaardig metaal en kinderbrillen: deze zijn beschikbaar in maar liefst 32 modellen.

Bekijk snel de online brochure!
 

Stel uw zonnebril op maat samen

Alle kunststof modellen kunnen in één tot vier kleuren gemaakt worden en de metalen brillen in één kleur. Wij beschikken over bijna alle PMS-kleuren en standaardkleuren. Vervolgens kiest u de afwerking, zoals glow-in-the-dark, mat, glans metallic of goudkleurig, koperkleurig en meer. Ook bij de glazen heeft u tal van opties, zoals kleur, met of zonder verloop, normaal, spiegel en zelfs gepolariseerde lenzen. Alle zonnebrillen van BOVI salespromotion zijn voorzien van UV400-bescherming – zelfs de brillen met transparante glazen!

Kies de bedrukking van uw zonnebril

Wilt u ervoor zorgen dat uw zonnebrillen nog meer opvallen? Laat de brillen bedrukken met uw logo, huisstijlkleuren of met een zelf gekozen tekst. Zo kunt u de pootjes, het montuur én de lenzen personaliseren, bijvoorbeeld met een transfer bedrukking, lasergravering of Pinhole film. Bij Pinhole worden de lenzen van de bril voorzien van een filter met kleine kijkgaatjes.

Bescherming en onderhoud van de bril

Met enkel een zonnebril bent u er natuurlijk niet: u wilt dat de ontvangers de zonnebrillen ook kunnen beschermen en onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan een brillenhoesje en aan schoonmaakdoekjes. Bij BOVI salespromotion kunnen deze en andere producten ook op maat worden gemaakt en voorzien van de bedrukking van uw keuze. Bovendien voldoen alle brillen aan NEN-EN-ISO 12312-1:2013 – een certificaat voor oog- en gezichtsbescherming.

Meer informatie over de mogelijkheden

Dus, wilt u uw klanten, relaties of medewerkers een praktisch geschenk geven met een grote attentiewaarde? Onze zonnebrillen bieden de oplossing! De brillen kunnen voorzien worden van tal van bedrukte mogelijkheden en zijn beschikbaar voor een klein budget en met een snelle levertijd. Meer weten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Onze adviseurs lichten de mogelijkheden graag aan u toe.

Meer weten over de mogelijkheden van dit product?

Neem contact met ons op!

Geschreven op