Schrijft u veel, dan kunt u wel een goede pen gebruiken. BOVI salespromotion is specialist in bedrukte schrijfwaar, waaronder balpennen en vulpennen. Wij delen hier graag enkele interessante pennenweetjes. 

Pennen zijn er in verschillende soorten en maten. Van ballpointbennen en gelpennen tot vulpennen en fineliners. Gaat u de deur niet uit zonder pen? Met een pen maakt u een snelle notitie op een post-it, u gebruikt de pen voor het noteren van een afspraak in uw agenda en u kunt tijdens een zakelijke afspraak diverse aantekeningen maken. Kortom: zelfs in deze digitale wereld zijn én blijven pennen onmisbaar! Lees hier enkele interessante weetjes over pennen. 
 

Weetje 1: 30 Miljard pennen per jaar

Op de wereld leven meer dan zeven miljard mensen. Gemiddeld gebruiken deze zeven miljard mensen 4,3 pennen per jaar per persoon. Een simpel rekensommetje leert dat er jaarlijks zo’n 30 miljard pennen nodig zijn. Dat is een hele hoop!
 

Weetje 2: 125 Pennen per seconde over de toonbank

Ieder seconde worden er over de hele wereld 125 pennen verkocht. Dit lijkt misschien veel, maar het aantal gekochte pennen is slechts een fractie van het aantal pennen dat jaarlijks in omloop is, namelijk 30 miljard. Het overgrote deel van de pennen in de wereld wordt cadeau gegeven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, giveaway of presentje.
 

Weetje 3: Maak kennis met de Space Pen

Herkent u dit? U heeft een balpen, maar deze schrijft niet wanneer deze op zijn kop wordt gebruikt. Vervelend! Het merk Fischer heeft daarom de Space Pen (astronautpen) op de markt gebracht. De Space Pen werkt ondersteboven, onderwater én is te gebruiken bij temperaturen van -45 graden Celsius tot 204 graden Celsius!
 

Weetje 4: Uw eigen naam schrijven

Hoe vaak heeft u vroeger het gezegde ‘Gekken en dwazen schrijven hun namen op muren en glazen’ gehoord? Wanneer u een nieuwe pen uitprobeert, dan is de kans groot dat u uw eigen naam op papier zet. 95 Procent van de gebruikers van nieuwe pennen schrijven hun naam, zodat ze kunnen beoordelen hoe de pen schrijft en in de hand ligt. 
 

Weetje 5: Peperdure pennen 

Pennen zijn er in alle soorten, maten én prijsklassen. Wist u dat er pennen bestaan die enkele miljoenen waard zijn? Deze pennen zijn ontworpen door juweliershuizen en modehuizen als Tibaldi, Aurora en Montegrappa. De vulpennen zijn versierd met diamanten en andere zettingen. De duurste pen ooit is van Tibaldi en deze is voor ruim € 7,1 miljoen geveild voor een goed doel. 
 

Laat pennen bedrukken door BOVI salespromotion

Heeft u een eigen bedrijf of werkt u op de marketingafdeling van een grote organisatie en wilt u pennen laten ontwikkelen? Deze pennen kunt u in uw vergaderruimtes leggen en meegeven aan klanten. Uiteraard kunt u de pennen ook gebruiken als giveaway tijdens een beurs of event. Bij BOVI salespromotion vindt u een zeer ruim assortiment met duizenden promotionele pennen, zoals ballpointpennen en vulpennen. Deze pennen kunt u eenvoudig en snel laten bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap. Meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion!

Geschreven op