Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk dat u kunt weggeven aan uw zakelijke relaties en klanten? Of wilt u een relatiegeschenk ontwikkelen en weggeven aan uw collega’s? Vertrouw op de expertise van BOVI salespromotion! Wij hebben al meer dan veertig jaar lang ervaring in het ontwikkelen en samenstellen van de meest unieke relatiegeschenken, promotieartikelen en premiums. Lees gauw verder en laat u overtuigen! 
 

Wat is een relatiegeschenk?

U heeft het woord ’relatiegeschenk’ waarschijnlijk al vaker gehoord. Maar wat is het precies? Een relatiegeschenk is een artikel dat u weggeeft aan anderen. Een soort cadeautje. U geeft het relatiegeschenk met name aan zakelijke relaties, zoals klanten, leveranciers, medewerkers en collega’s. Ook kunt u het weggeven aan potentiële nieuwe klanten, zoals beursbezoekers, bezoekers van een evenement of passanten op straat. Met een relatiegeschenk wilt u de (zakelijke) relatie verstevigen en wilt u de ander bedanken voor de samenwerking. 

Bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken

Er zijn tal van relatiegeschenken te bedenken, zoals balpennen, zonnebrillen, textiel, USB-kabels, geluidsboxjes en meer. Veel meer. Bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk, dan bent u bij BOVI salespromotion aan het juiste adres. Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken. Wij hebben een zeer ruim assortiment voor onder andere wellness & beauty, eten & drinken, vrije tijd, sport & spel, kantoorartikelen & schrijfwaren, USB & elektronica, outdoor & gereedschap, tassen & bagage en textiel. Graag gaan wij samen met u op zoek naar het juiste geschenk voor uw business.

Ruime showroom met relatiegeschenken

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Oudenbosch (Noord-Brabant). De showroom is ruim 300 vierkante meter groot en hier tonen wij onze actuele collectie relatiegeschenken, promotieartikelen en premiums. Er zijn verschillende presentatiehoeken waar bepaalde productgroepen worden getoond. De showroom vernieuwen we regelmatig, zodat we steeds een ander aanbod relatiegeschenken kunnen presenteren. Maak vooraf een afspraak voor een bezoek en wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Zo kunnen wij u onder andere vertellen over het bedrukken/bewerken van relatiegeschenken. Door uw logo, slogan of persoonlijke boodschap aan het relatiegeschenk toe te voegen, maakt u een écht persoonlijk geschenk. 

Relatiegeschenken van BOVI salespromotion

Wilt u meer informatie over de relatiegeschenken van BOVI salespromotion? Wilt u meer weten over het bedrukken/bewerken van relatiegeschenken met een logo, slogan of boodschap? Aarzel niet en neem contact met ons op of plan een afspraak in onze showroom! Wij vertellen u meer over de mogelijkheden en gaan samen met u op zoek naar het juiste relatiegeschenk. Graag tot ziens! 
 

Elektronica

Elektronica

Zonnebrillen

Zonnebrillen

Lampen en gereedschappen

Lampen en gereedschappen

Woonaccessoires en lifestyle

Woonaccessoires en lifestyle

Outdoor

Outdoor

Bekijk onze aansprekende referenties

 • InAxtion Groep B.V.
  InAxtion Groep B.V.

  BOVI salespromotion voorziet InAxtion al jaren van prachtige interne en externe promotionele artikelen en relatiegeschenken. Lees hier hoe InAxtion de samenwerking met BOVI ervaart. 

 • Senator
  Senator

  Met een kwart eeuw samenwerking, zijn balpennenfabrikant Senator en BOVI salespromotion eigenlijk onafscheidelijk. Het bevestigt enerzijds de naam die Frank Visser en zijn team hebben opgebouwd, anderzijds het vertrouwen dat zij in hun leveranciers stellen. Dit is de manier waarop deze langdurige relatie stand houdt.

 • GGD Reisvaccinaties
  GGD Reisvaccinaties

  Een tevreden klant is de beste ambassadeur, zo blijkt uit de ervaring van GGD Reisvaccinaties. Al vele jaren is de organisatie klant van BOVI salespromotion, tot volle tevredenheid van beide partijen. Lees hier hoe die ervaring is opgedaan.

 • Blom Verkeersschool
  Blom Verkeersschool

  Blom Verkeersschool, een gerenommeerde opleider in West-Brabant, werkt al meer dan 25 jaar samen met BOVI salespromotion. Lees hier hoe Blom Verkeersschool de samenwerking beoordeelt.

 • DHL Logistics
  DHL Logistics

  DHL is reeds twintig jaar klant van BOVI Salespromotion. In de loop van deze jaren zijn we steeds intensiever gaan samenwerken. Dit loopt uiteen van het leuke presentje voor alle medewerkers van een afdeling bij het behalen van een bepaald omzetrecord tot het zomercadeau voor personeel en klanten.

 • myBrand
  myBrand

  "ICT-dienstverlener myBrand gaat altijd uit van langetermijnrelaties met onderlinge toegevoegde waarde. We doen dit met klanten, medewerkers en leveranciers. BOVI salespromotion ondersteunt myBrand al meer dan vijf jaar op het gebied van interne en externe relatiegeschenken."

 • Blastrac
  Blastrac

  Blastrac is een internationaal opererend bedrijf, met verschillende vestigingen in Europa, Midden-Oosten, Afrika en de VS. "Al onze relatiegeschenken hebben wij gecentraliseerd onder gebracht bij BOVI Salespromotion."

 • Samskip
  Samskip

  Na 5 jaar geleden BOVI Salespromotion ‘ontdekt te hebben’, heeft Samskip inmiddels een zeer goede relatie met Frank Visser en zijn team opgebouwd. De klant staat bij BOVI Salespromotion nog steeds centraal.

 • Fokker
  Fokker

  BOVI Salespromotion verzorgt al jaren de promotionele artikelen en relatiegeschenken voor Fokker. De Nederlandse en internationale vestigingen kunnen via onze website hun bestellingen doen.

Daarom BOVI

 

 • Toegewijd team
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Wanneer en wat u ook wilt, wij regelen het
 • Relatiegeschenken op maat gemaakt