Relatiegeschenken voor de techniek

Bent u werkzaam in de technische sector en wilt u uw collega’s, klanten of leveranciers verrassen met een bijzonder presentje of een passend geschenk? Maak uw keuze voor de promotionele artikelen van BOVI salespromotion. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van relatiegeschenken voor onder andere bouwbedrijven, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven en aannemers.

Gereedschappen, multitools en meer

In het assortiment van BOVI salespromotion vindt u een verscheidenheid aan relatiegeschenken voor de techniek, zoals gereedschappen, elektronica, lampen, multitools en messen. Zo beschikken wij onder andere over Zwitserse zakmessen, duimstokken, rolmaten, multifunctionele meetapparaten, gereedschapssets, werklampen, schroevendraaiersets, stressballen in de vorm van gereedschap en meer. Veel meer. Deze artikelen zijn beschikbaar in tal van kleuren, uitvoeringen en afmetingen en kunnen indien gewenst worden voorzien van een logo, slogan of persoonlijke boodschap.

Contact met BOVI salespromotion

Wilt u uw relaties verrassen met een bijzonder presentje of passend geschenk, bijvoorbeeld voor Kerst, de bouwvakvakantie of een bedrijfsjubileum? Kies voor BOVI salespromotion. Bekijk onze collectie online en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden!

Neem contact met ons op!

Meer weten over de mogelijkheden van dit product?

Neem contact met ons op!

 

  • Toegewijd team
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Wanneer en wat u ook wilt, wij regelen het
  • Relatiegeschenken op maat gemaakt