Promotieartikelen

Wilt u uw bedrijf promoten, bijvoorbeeld op een beurs, evenement, open dag of andere gelegenheid? Kies voor een gepersonaliseerd promotieartikel. Hiermee promoot u uw bedrijf en speelt het in de kijker bij de ontvanger. Wist u bijvoorbeeld dat een balpen wel zeven keer van eigenaar wisselt. BOVI salespromotion is al meer dan veertig jaar lang gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van promotieartikelen, relatiegeschenken en giveaways. Wij kunnen deze producten bedrukt en onbedrukt leveren. Lees gauw verder en ontdek hoe wij te werk gaan! 

Wat is een promotieartikel?

Een promotieartikel is een promotioneel product dat u weggeeft aan anderen. U kunt een promotieartikel weggeven aan zakelijke relaties, zoals klanten, leveranciers en medewerkers. Ook kunt u het weggeven aan beursbezoekers, evenementbezoekers en bezoekers van een open dag. Een goed promotieartikel bevat uw logo of bedrijfsnaam, zodat bezoekers weten van wie het artikel afkomstig is. Door een promo weg te geven, promoot u uw bedrijf en leren meer mensen uw bedrijf kennen. Stel: u heeft een hoveniersbedrijf en u geeft op een beurs een promotieartikel weg. Wanneer de ontvanger op een later moment een hoveniersbedrijf nodig heeft, dan kent hij uw naam al en is hij eerder geneigd om u te benaderen.

Promotieartikelen met logo of bedrijfsnaam

Wilt u een promotieartikel laten ontwikkelen, dan kunt u terecht bij BOVI salespromotion. Wij hebben jarenlange ervaring in het bedenken en creëren van passende promotieartikelen, relatiegeschenken en giveaways. Denk bijvoorbeeld aan zonnebrillen, drinkflessen, USB-laders, muziekboxjes, gereedschappen en tools, tassen en meer. Veel meer. Een promotieartikel hoeft niet duur te zijn om indruk te maken op de ontvanger. De producten kunt u onbedrukt bij ons bestellen, maar het is natuurlijk waardevoller om de producten te voorzien van een bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of persoonlijke boodschap. De mogelijkheden voor bedrukking zijn eindeloos. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Showroom met promotieartikelen

Maak een afspraak in onze showroom in Oudenbosch (Noord-Brabant) en onze adviseurs laten u graag kennismaken met de mogelijkheden in promotieartikelen. Onze showroom is ruim 300 vierkante meter groot en biedt ruimte aan tal van presentatiehoeken met productcategorieën. Zo is er een presentatiehoek voor zonnebrillen, textiel, paraplu’s, drinkflessen en elektronica. Bekijk de verschillende producten en ga in gesprek met onze adviseurs om een passend promotieartikel samen te stellen. Met het juiste promotieartikel laat u zien wie u bent en waar uw organisatie voor staat! 

Promotieartikelen van BOVI salespromotion

Meer weten over de mogelijkheden van promotieartikelen? Of wilt u een promotieartikel, relatiegeschenk en giveaway ontwikkelen? Schroom niet en neem contact met ons op! Wij vertellen u graag meer en plannen een afspraak voor een bezoek in onze showroom. Hier kunnen wij u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en gaan we samen met u brainstormen over het ideale promotieartikel! 
 

Elektronica

Elektronica

Zonnebrillen

Zonnebrillen

Schrijfwaren

Schrijfwaren

Bekijk onze aansprekende referenties

 • InAxtion Groep B.V.
  InAxtion Groep B.V.

  BOVI salespromotion voorziet InAxtion al jaren van prachtige interne en externe promotionele artikelen en relatiegeschenken. Lees hier hoe InAxtion de samenwerking met BOVI ervaart. 

 • Senator
  Senator

  Met een kwart eeuw samenwerking, zijn balpennenfabrikant Senator en BOVI salespromotion eigenlijk onafscheidelijk. Het bevestigt enerzijds de naam die Frank Visser en zijn team hebben opgebouwd, anderzijds het vertrouwen dat zij in hun leveranciers stellen. Dit is de manier waarop deze langdurige relatie stand houdt.

 • GGD Reisvaccinaties
  GGD Reisvaccinaties

  Een tevreden klant is de beste ambassadeur, zo blijkt uit de ervaring van GGD Reisvaccinaties. Al vele jaren is de organisatie klant van BOVI salespromotion, tot volle tevredenheid van beide partijen. Lees hier hoe die ervaring is opgedaan.

 • Blom Verkeersschool
  Blom Verkeersschool

  Blom Verkeersschool, een gerenommeerde opleider in West-Brabant, werkt al meer dan 25 jaar samen met BOVI salespromotion. Lees hier hoe Blom Verkeersschool de samenwerking beoordeelt.

 • DHL Logistics
  DHL Logistics

  DHL is reeds twintig jaar klant van BOVI Salespromotion. In de loop van deze jaren zijn we steeds intensiever gaan samenwerken. Dit loopt uiteen van het leuke presentje voor alle medewerkers van een afdeling bij het behalen van een bepaald omzetrecord tot het zomercadeau voor personeel en klanten.

 • myBrand
  myBrand

  "ICT-dienstverlener myBrand gaat altijd uit van langetermijnrelaties met onderlinge toegevoegde waarde. We doen dit met klanten, medewerkers en leveranciers. BOVI salespromotion ondersteunt myBrand al meer dan vijf jaar op het gebied van interne en externe relatiegeschenken."

 • Blastrac
  Blastrac

  Blastrac is een internationaal opererend bedrijf, met verschillende vestigingen in Europa, Midden-Oosten, Afrika en de VS. "Al onze relatiegeschenken hebben wij gecentraliseerd onder gebracht bij BOVI Salespromotion."

 • Samskip
  Samskip

  Na 5 jaar geleden BOVI Salespromotion ‘ontdekt te hebben’, heeft Samskip inmiddels een zeer goede relatie met Frank Visser en zijn team opgebouwd. De klant staat bij BOVI Salespromotion nog steeds centraal.

 • Fokker
  Fokker

  BOVI Salespromotion verzorgt al jaren de promotionele artikelen en relatiegeschenken voor Fokker. De Nederlandse en internationale vestigingen kunnen via onze website hun bestellingen doen.

Daarom BOVI

 

 • Toegewijd team
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Wanneer en wat u ook wilt, wij regelen het
 • Relatiegeschenken op maat gemaakt