Nieuws

Het laatste nieuws over onze showroom, beurzen en evenementen én natuurlijk over onze relatiegeschenken en promotieartikelen leest u hier.

 • Nieuwe elektrische bedrijfsbus van BOVI salespromotion

  Nieuwe elektrische bedrijfsbus van BOVI salespromotion

  Bij BOVI salespromotion blijven we innoveren en ons inzetten voor een duurzame toekomst. Met trots introduceren wij onze nieuwe aanwinst: een volledig elektrische bedrijfsbus in een opvallend zwart-blauw design.

 • Een plan voor een jaar lang marketing 

  Een plan voor een jaar lang marketing 

  In een wereld waar de dagen snel voorbijvliegen en de agenda's overvol zijn, kan het een uitdaging zijn om tijd te vinden voor marketingactiviteiten die essentieel zijn voor het versterken van uw bedrijfsimago en relaties. Echter, het opstellen van een zorgvuldig gepland jaaroverzicht voor marketing kan het verschil maken. In dit blog delen we praktische tips en strategieën van BOVI salespromotion om ervoor te zorgen dat uw marketinginspanningen het hele jaar door effectief en stressvrij zijn, zodat geen enkele kans onbenut blijft om uw merk te promoten en waardering te tonen aan klanten en personeel. 

 • Terug naar kantoor na de vakantie? Zo heet u uw medewerkers van harte welkom

  Terug naar kantoor na de vakantie? Zo heet u uw medewerkers van harte welkom

  De zomervakantie is voorbij en het kantoorleven hervat zich. Dit is een uitgelezen moment om uw medewerkers warm te verwelkomen en hen te motiveren voor het komende werkjaar. Een doordacht welkomstgeschenk kan hierbij een belangrijke rol spelen. BOVI salespromotion biedt diverse producten die u kunt gebruiken om uw waardering te tonen en een positieve sfeer te creëren. Hier zijn enkele ideeën om uw team op een originele manier te verwelkomen.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief