Blom Verkeersschool

Blom Verkeersschool, een gerenommeerde opleider in West-Brabant, werkt al meer dan 25 jaar samen met BOVI salespromotion. Lees hier hoe Blom Verkeersschool de samenwerking beoordeelt.

Blom Verkeersschool is een rijschool met vestigingen in Etten-Leur, Breda en Tilburg. De verkeersschool is een begrip in de wijde omgeving, want het verzorgt al bijna vijftig jaar opleidingen voor alle rijbewijzen, beroepsopleidingen én verkeersveiligheidstrainingen. Een groot deel van deze bestaansgeschiedenis werkt Blom Verkeersschool samen met BOVI salespromotion. Iris Bloks, marketingmedewerker bij Blom Verkeersschool, vertelt over deze samenwerking.

Zeer diverse artikelen

“Ik heb nu drie jaar contact met Frank van BOVI salespromotion en mijn collega Karoline zelfs 25 jaar. Wij werken al jarenlang prettig samen met BOVI en wij laten diverse artikelen door hen ontwikkelen en bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan pepermuntjes, pennen, lippenbalsems, jaarkalenders, muismatten en gadgets als powerbanks.” Deze artikelen worden ingezet voor uiteenlopende gelegenheden.

Lippenbalsems tijdens transportbeurzen

Zo worden de pepermuntjes en pennen gebruikt in de vestigingen van Blom Verkeersschool: de cursisten kunnen deze vrij meenemen. De lippenbalsems zijn een gewild artikel tijdens paardensportevenementen en transportbeurzen. Waarom? “Transportbeurzen worden voornamelijk door mannen bezocht. Met de lippenbalsem hebben wij een giveaway voor de aanwezige vrouwen. Grappig detail: sommige beursbezoekers komen ieder jaar naar onze stand om te vragen naar de lippenbalsem. ‘Hebben jullie toevallig de Labello’s mee? Mijne is bijna op!’, horen we dan. Wij kunnen eigenlijk niet zonder de lippenbalsems naar deze beurzen”, grapt Iris.
 

Powerbanks met bijzondere slogan

Ook aan het eind van het jaar kunnen de opdrachtgevers en samenwerkingspartners van Blom Verkeersschool rekenen op bijzondere geschenken. Iris: “Ieder jaar stellen wij een leuk pakket met eindejaarsgeschenken samen. Hierin plaatsen wij bijvoorbeeld jaarkalenders of muismatten met een kalender erop. Afgelopen jaar hebben wij voor een powerbank gekozen met de slogan ‘Op naar een energieke samenwerking in het nieuwe jaar!’. Deze werd positief ontvangen.”
 

BOVI salespromotion denkt mee

“Het contact met BOVI salespromotion verloopt erg prettig. Wij hebben voornamelijk contact met Frank en Wendy en zij denken goed met ons mee en geven advies. Er zijn korte lijnen en we plaatsen bestellingen eenvoudig via de e-mail of telefoon. Eens in de zoveel tijd breng ik een bezoek aan de showroom in Oudenbosch. Dan laat Frank alle nieuwe producten zien en word ik geïnspireerd. De producten die wij bij BOVI bestellen zijn van een zeer goede kwaliteit, hebben een prima prijs en beschikken over een zeer korte levertijd. Is er last-minute een beurs waar wij aanwezig zijn, dan lukt het BOVI salespromotion vaak nog om de gewenste producten te leveren. Superfijn!”

Blom Verkeersschool

Facts

  • Grote diversiteit in artikelen
  • BOVI salespromotion denkt mee
  • Zeer korte levertijd
  • Contact is altijd prettig