De zomervakantie is voorbij en het kantoorleven hervat zich. Dit is een uitgelezen moment om uw medewerkers warm te verwelkomen en hen te motiveren voor het komende werkjaar. Een doordacht welkomstgeschenk kan hierbij een belangrijke rol spelen. BOVI salespromotion biedt diverse producten die u kunt gebruiken om uw waardering te tonen en een positieve sfeer te creëren. Hier zijn enkele ideeën om uw team op een originele manier te verwelkomen.

 1. Gepersonaliseerde koffiemokken
  Start de terugkeer naar kantoor met een persoonlijke noot. Bedruk koffiemokken met iets dat inspireert of met het logo van uw bedrijf. Dit is niet alleen praktisch, maar het versterkt ook de verbondenheid binnen het team. Elke koffiepauze wordt een moment van samenzijn en waardering.
 2. Duurzame waterflessen
  Stimuleer een gezonde levensstijl en milieubewustzijn met stijlvolle, herbruikbare waterflessen. Deze flessen zijn perfect voor dagelijks gebruik en tonen uw inzet voor duurzaamheid. Personaliseer ze met uw bedrijfslogo om elke slok te verbinden met uw bedrijfscultuur.

   
 3. Stijlvolle bureaukalenders
  Help uw medewerkers georganiseerd en gemotiveerd te blijven met een elegante bureaukalender. Personaliseer de kalenders met inspirerende citaten en belangrijke data binnen het bedrijf. Zo blijven belangrijke deadlines en bedrijfsevenementen top of mind bij uw team.

   
 4. Comfortabele bedrijfskleding
  Geef comfort en stijl met nieuwe bedrijfskleding. Dit kan variëren van polo’s en T-shirts tot comfortabele truien, allemaal voorzien van uw bedrijfslogo. Kleding zorgt voor een uniforme uitstraling en versterkt het teamgevoel.
   
 5. Gezonde snackboxen
  Bied een doos vol snacks aan als welkomstgeschenk. Kies voor een gevarieerde mix van noten, fruit en energierepen om uw team een gezonde boost te geven tijdens de werkdag.

   
 6. Technologische gadgets
  Technologische gadgets zoals USB-sticks, draadloze opladers of Bluetooth oortjes met uw logo zijn niet alleen praktisch, maar ook zeer gewaardeerd. Ze zullen dagelijks gebruikt worden en helpen uw medewerkers efficiënt te zijn, zowel op kantoor als thuis.
   

Verwelkom uw team met relatiegeschenken van BOVI salespromotion

Een warme ontvangst na de zomervakantie kan de toon zetten voor de rest van het jaar. Met deze attenties van BOVI salespromotion toont u niet alleen uw waardering, maar investeert u ook in een positieve werkomgeving. Bekijk onze webshop om het perfecte welkomstgeschenk voor uw team te vinden. Liever persoonlijk advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het vinden van origineel welkomstgeschenk.

 

Geschreven op