De herbruikbare waterflesjes van Dopper zijn razend populair. Deze kleurrijke drinkflessen zijn niet alleen voorzien van een handig en oogstrelend design waarbij de afsluitdop dient als cup of drinkbeker: óók de visie van Dopper spreekt veel gebruikers aan.

Single-use plastic waste

Zo is het merk ontstaan nadat Merijn Everaarts – de bedenker van de kunststof drinkflesjes – zich verbaasde over de grote hoeveelheid plastic drinkflesjes. Deze PET-flesjes worden veelal één keer gebruikt, waarna ze bij het oud vuil worden achtergelaten. Door deze zogenaamde single-use plastic waste groeit de berg met plastic afval en belanden de plastic flesjes ook op plekken waar ze niet horen, zoals in de natuur.

Everaarts bedacht daarom een herbruikbare waterfles. De Dopper fles is vervaardigd van PP (Polypropyleen) en de witte cup is gemaakt van ABS (Acrylonitril-Butadien-Styrol). Deze hoogwaardige kunststoffen zijn 100% recyclebaar en zijn vrij van de schadelijke stof BPA.

Dopper Foundation en Dopper Academy

Koopt een consument een Dopper waterfles, dan wordt vijf procent van het netto verkoopbedrag gedoneerd aan de Dopper Foundation. Deze foundation is in 2013 opgericht en streeft naar een groeiend en actief bewustzijn over de impact van single-use plastic waste en toegang tot veilig drinkwater wereldwijd. De opbrengst van de Dopper waterflessen en de opbrengsten uit donaties en sponsoring worden gebruikt voor water- en sanitatieprojecten in Nepal en educatieve programma's van de Dopper Academy.

Dopper bij BOVI salespromotion

Bent u fan van de waterflessen van het merk Dopper, dan kunt u uw hart ophalen bij BOVI salespromotion! BOVI salespromotion is exclusieve dealer van Dopper waterflessen en kan deze bedrukt én onbedrukt leveren. Op dit moment telt Nederland 50 officiële dealers en dit aantal wordt in 2017 zelfs teruggebracht naar vijftien dealers. Ik ben erg trots op ons dealerschap en draag de boodschap en visie van Dopper graag uit. Wilt u meer informatie over de producten en de visie van Dopper, dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen. Ik vertel u graag meer!

Geschreven op