BOVI salespromotion neemt op 14, 15 en 16 maart 2017 deel aan de zorgbeurs Zorgtotaal. Hier laten wij beursbezoekers kennismaken met MyKit™, een kleurrijk koffertje boordevol EHBO-producten. MyKit™ is gemakkelijk te personaliseren. Lees hier meer.

Zorgtotaal is hét jaarlijkse platform voor professionals werkzaam in de zorg. Dit jaar vindt de beurs plaats op 14, 15 en 16 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers van Zorgtotaal leren meer over innovatieve zorgoplossingen, nemen deel aan lezingen, demonstraties en simulaties en ontmoeten vakgenoten.

Een EHBO-set voor iedere gelegenheid

Ook BOVI salespromotion neemt deel aan de zorgbeurs. Op onze beursstand laten wij bezoekers kennismaken met de EHBO-setjes van MyKit™. Deze EHBO-sets zijn beschikbaar in zeer veel varianten. Zo zijn er koffertjes voor eerste hulp bij brandwonden, insectenbeten en ongevallen in werkplaatsen, op kantoor of in de auto. Daarnaast zijn er EHBO-sets voor ongelukken tijdens specifieke activiteiten, zoals reizen, kamperen, fietsen, hardlopen, wandelen, skiën of tijdens een festival.

Personaliseer uw EHBO-koffer

De mogelijkheden van deze handige setjes zijn eindeloos, vooral omdat u de voor- en achterzijde van het etiket kunt personaliseren met uw eigen ontwerp. Vanaf 500 stuks kunt u de inhoud van de MyKit™ zelf samenstellen en de levertijd is hierbij circa vier weken. De koffertjes van MyKit™ worden gemaakt door een Deense producent en ze voldoen aan alle internationale CE-normen en voorschriften op het gebied van veiligheid en eerste hulp.

Meer informatie over MyKit™

De eerste 500 geïnteresseerden ontvangen op de beursstand van BOVI salespromotion een setje van MyKit™. Bent u niet aanwezig op Zorgtotaal, maar bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion. Zij lichten een en ander toe en geven u meer informatie.

Geschreven op