Met warm weer binnenblijven? No way! Want in de zomer is niets zo fijn als samen buiten zijn. Heeft u binnenkort een bijzonder evenement en zoekt u een passend geschenk? Geef uw collega’s, relaties of familieleden een persoonlijke barbecueset van BOVI salespromotion. 

Het barbecueweer in Nederland is schaars, dus maken we van elke gelegenheid gebruik. Omringd door vrienden genieten we van overheerlijk vlees, een koud drankje en een gezellige sfeer. De sfeer wordt nóg gezelliger met BOVI salespromotion. Wij hebben namelijk alles voor het organiseren van een perfecte barbecue.
 

Spullen voor (op) de barbecue

Wat dacht u van een schort met een pakkende oneliner, of een spatel met een merklogo? Niet zeker of uw vlees al gaar is? Dan komt een digitale thermometer goed van pas. Voor de echte chefs zijn er meerdelige barbecuesets beschikbaar.
 

Barbecuesets laten bedrukken

Een bedrukt relatiegeschenk biedt u de mogelijkheid om iets te overhandigen dat niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk is. Ja, u kunt ervoor kiezen een cadeaubon te geven of een bos bloemen. Maar die collega die een nieuwe baan heeft gevonden, zal extra blij zijn met een geschenk dat nog jaren een indruk bij hem of haar achterlaat. Dat kan iets kleins zijn, maar nog beter is een bedrukt cadeau waar iemand écht iets aan heeft. Zet iemand in het zonnetje met een toepasselijk relatiegeschenk. 
 

Divers assortiment barbecueproducten

Het assortiment van BOVI salespromotion is erg divers en heeft meer dan duizenden producten die u volledig kunt personaliseren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een karaf met bijpassende wijn- en waterglazen? Gaat u met vrienden picknicken in het park of op het strand? Hou dan uw drankjes koud in een opvouwbare koelemmer. Naast eet- en drankgerei kan BOVI salespromotion bedrukte producten leveren die onderweg goed van pas komen. Van powerbanks, waterflessen, sporthorloges tot regenkleding: wij verzorgen de mooiste relatiegeschenken met uw logo, huisstijl of typografie.
 

Zomergeschenken bestellen bij BOVI salespromotion

Voor belangrijke relaties doet u dus extra uw best om een leuke giveaway te overhandigen. Het vinden van de ideale giveaway is een lastig karwei. Daarom helpt BOVI salespromotion u graag bij deze zoektocht. Met duizenden bedrukte en onbedrukte producten hebben wij voor ieder wat wils. Neem een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Geschreven op