Sinterklaas en zijn gevolg is in aantocht en dat betekent dat we ons weer kunnen verheugen op alle lekkernijen die hij meeneemt. Ook voor uw klanten, relaties en medewerkers kan de Sint wat meenemen. Bestel uw kruidnoten, suikergoed en chocola bij BOVI salespromotion inclusief uw persoonlijke boodschap en wij zorgen dat het bij de goedheiligman en zijn Pieten komt.

Dankzij ons exclusieve contact met de Sint kunnen wij verschillende soorten lekkernijen voor u bestellen. Als u uw klanten, relaties of medewerkers dus wilt verrassen met een heerlijk, persoonlijk geschenk, dan zit u dus bij BOVI salespromotion aan het juiste adres. U kunt hierbij onder meer kiezen uit strooigoed, chocolademunten, -repen en -letters, allemaal uitgerust met een persoonlijke tint.

Sinterklaascadeaus voor bedrijven

Haal de gezelligheid en nostalgie van Sinterklaas ook in uw bedrijf met onze Sinterklaasgeschenken. Zoals gezegd kunnen wij alles personaliseren. Denk aan uw (bedrijfs)naam, logo, boodschap of misschien wilt u wel een gedicht op de verpakking. Er zijn verschillende manieren mogelijk om deze relatiegeschenken van uw boodschap te voorzien, net als de samenstelling van deze geschenken. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan snoepgoed waar u uit kunt kiezen.

Sinterklaasgeschenken bij BOVI salespromotion

Als u uw zakelijke relaties graag wilt verrassen met een heerlijk relatiegeschenk dat ze terugvoert naar vroeger en tegelijkertijd aan uw bedrijf doet herinneren, dan zijn onze Sinterklaasgeschenken de uitkomst. BOVI salespromotion kan deze artikelen voor u bestellen en personaliseren. In de twee catalogi (hier of hier) kunt u onze selectie aan lekkernijen vinden. Wilt u meer informatie of heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Geschreven op