Het is herfst, en dat betekent wind, regen, kou en duisternis. Ga dit onstuimige en donkere jaargetijde tegemoet met enkele handige producten, zoals een paraplu of warme kleurrijke sokken! Lees hier de top 5 herfstproducten van yourChoice, een merk verkrijgbaar via BOVI salespromotion.

Neemt u binnenkort deel aan een beurs? Organiseert u een open dag? Of wilt u uw vaste klanten een handige give away overhandigen? In al deze gevallen heeft u behoefte aan een promotioneel artikel. In het assortiment van BOVI salespromotion vindt u een verscheidenheid aan promotionele artikelen, relatiegeschenken en give aways. Deze artikelen zijn niet alleen mooi, luxe en voorzien van een goede kwaliteit: de artikelen zijn ook nog eens zeer praktisch en bruikbaar. Eén van de merken in ons assortiment is yourChoice. 
 

De ongekende mogelijkheden van yourChoice

yourChoice heeft een zeer uitgebreide lijn hoogwaardige artikelen met een trendy look & feel. En helemaal prettig: de artikelen bieden eindeloze personalisatiemogelijkheden! Of u nu op zoek bent naar een gedrukt artikel dat binnen enkele dagen wordt geleverd of naar een volledig aangepast artikel … de drukmogelijkheden zijn ongekend! In slechts enkele simpele stappen creëert u een uniek en eigen product. Bovendien hanteert yourChoice zeer snelle levertijden. Afhankelijk van het artikel dat u kiest, heeft u een levertijd van vier tot zes weken. Zeer snel, dus! 

De collectie van yourChoice wordt continu aangevuld met nieuwe artikelen. Wij laten u hieronder kennismaken met de najaarscollectie van yourChoice: een collectie boordevol handige artikelen voor de herfst. Wij delen vijf herfstartikelen die tijdens dit jaargetijde ongetwijfeld van pas komen. 
 

Product 1: Op ’t droge met waterproof tassen

Regen, regen en nog eens regen … de herfst staat synoniem voor urenlange regenbuien. Hoe vervelend is het als u na een regenachtige fietstocht thuiskomt en ontdekt dat uw tas én de tasinhoud doorweekt zijn? Zorg dat uw spullen droog blijven en maak uw keuze voor waterproof rugtassen met een oprolbare bovenzijde – ook wel roll top-tassen genoemd. De tassen zijn gemaakt van PVC en zijn verkrijgbaar in diverse formaten. En helemaal prettig: de roll top-tassen zijn te bedrukken met iedere logo, print of kleur.


 


Product 2: Paraplu’s in alle kleuren van de regenboog

U kunt nooit teveel paraplu’s hebben. Leg bijvoorbeeld een paraplu klaar in uw auto en de auto van uw vrouw, man, zoon of dochter. Zorg dat u in uw hal voldoende paraplu’s heeft en leg er ook eentje weg op uw werk. Zo grijpt u op regenachtige dagen nooit mis en kunt u zich altijd weren tegen de regen. De paraplu’s van yourChoice zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen: van opvouwbare paraplu’s tot stormparaplu’s en van automatisch openende paraplu’s tot paraplu’s met houten stok. De plu’s zijn te verkrijgen in alle kleuren van de regenboog en ze zijn bovendien volledig te bedrukken – zowel de buitenzijde als de binnenzijde! Nog meer inspiratie nodig? Bekijk onze video over paraplu's en ontdek de mogelijkheden.


 


Product 3: Heerlijk warme voeten met Swanky Sokken

Kleurrijke sokken met opvallende prints zijn super populair. yourChoice is daarom de samenwerking aangegaan met het premium retailmerk ‘Swanky Socks’. U heeft bij Swanky Socks de keuze uit dertig verschillende designs en prints, zoals geruit, geblokt, gestreept, gestipt, grafische prints of animalprints. In vier eenvoudige stappen stelt u uw sokken samen: 
1. Kies de print
2. Kies de kleuren
3. Voeg uw logo toe (op één tot drie plaatsen op de sok)
4. Kies de verpakking
 Product 4: Reflecterende items in het donker

Onlangs is de landelijke fietsverlichtingscampagne ‘Ik val op’ van start gegaan. De campagne richt zich op het belang van goede (fiets)verlichting, want uit onderzoek blijkt dat zo’n 40 procent van de fietsers zonder licht op pad gaat. Met alle ongelukken van dien. Zorg dat u dit najaar opvalt, en kies voor reflecterende items van yourChoice. Denk aan reflecterende sleutelhangers, armbanden en polsbanden en magnetische kledingclips. Als u in het donker gaat joggen, lopen of fietsen, dan bent u voortaan zichtbaar. En extra leuk: de items zijn eenvoudig te personaliseren met uw logo, huisstijlkleuren of opvallende afbeelding! 
 


Product 5: Beanies houden uw hoofd warm 

Tijdens de herfst kan de temperatuur flink dalen. Heeft u behoefte aan wat extra warmte? Maak uw keuze voor handige beanies of mutsen. In het assortiment van yourChoice vindt u beanies in alle vormen, maten én materialen, zoals beanies van katoen, fleece of acryl. De mutsen zijn bovendien verkrijgbaar met een all-over fotoprint of met een reflecterende applicatie. Daarnaast kunt u de beanies bedrukken met uw logo of quote. 
 


Maak een afspraak met BOVI salespromotion

Bent u enthousiast geworden over één van deze najaarsartikelen van yourChoice? Aarzel niet en neem contact op met BOVI salespromotion. Wij maken graag met u een afspraak in onze showroom in Oudenbosch, waar we u rondleiden langs alle verschillende artikelen. Ook vertellen wij u meer over de mogelijkheden van het personaliseren van de items. Neem nu contact met ons op en bestel uw promotieartikelen! 

Geschreven op