Hoe zoiets alledaags als een mok een perfecte manier kan zijn om een blijvende indruk op uw klant of relatie achter te laten. Bij BOVI salespromotion laat u gemakkelijk uw (bedrijfs)naam, logo of boodschap bedrukken op thermosflessen, flessen of mokken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder!

Uw bedrijf met relatiegeschenken onder de aandacht brengen van uw klanten, relaties en medewerkers is makkelijker dan u denkt. Denk bijvoorbeeld aan de mokken of kopjes die gebruikt worden voor de koffie of thee. Een uniforme uitstraling op kantoor waar iedereen profijt van heeft. Maar ook voor thuis of onderweg heeft BOVI salespromotion tal van relatiegeschenken. Wat denkt u bijvoorbeeld van thermosflessen of drinkflessen? Deze artikelen zijn met name handig voor uw klanten die veel kilometers maken en op deze manier altijd wat te drinken bij zich hebben! In een thermosfles, fles, mok of kopje wordt het drinken gekoeld óf warm gehouden. 
 

Mokken en drinkflessen bedrukken en graveren

Om op te blijven vallen, moet u natuurlijk wel gezien worden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om het kopje, de mok, fles of thermosfles te voorzien van uw (bedrijfs)naam, logo of een andere persoonlijke boodschap. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het drinkgerei te voorzien van een digitale print, maar ook van een gravure door middel van lasergravering. Dankzij ons grote assortiment mokken en flessen heeft u keuze uit meer dan 2.500 artikelen: van drinkflessen en koffiebekers voor onderweg tot bidons voor het sporten en volledige mokkensets. Uiteraard allemaal bedrukt met uw idee of creatie.
 

Bedrukte flessen en mokken bij BOVI salespromotion

Bent u benieuwd geworden naar wat er mogelijk is met deze handige relatiegeschenken? Graag vertellen de medewerkers van BOVI salespromotion u meer over de manieren van bedrukking, ons assortiment en de keuze voor de juiste premiums voor u. Zoals gezegd kunnen wij alles naar uw wens personaliseren. Laat een blijvende indruk achter met een thermosfles, mok of fles, het ideale geschenk voor zomer en winter! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Geschreven op