Is er een event, dan is BOVI salespromotion erbij. Onze producten zijn vaak te zien op plaatsen waar mensen bijeen komen. Volgende maand staat er weer zo’n grote gebeurtenis op het programma, namelijk de Nijmeegse Vierdaagse. Een week waarin wandelaars vanuit het hele land naar Nijmegen komen om flink door te stappen. Uw bedrijf helpt ze een handje met persoonlijke goodies van BOVI salespromotion.

Volgende maand is het feest in Nijmegen. Hét wandelevenement van Nederland gaat 17 juli van start en duurt, zoals de naam al suggereert, vier dagen. Tijdens het wandelen worden er enorm veel gratis spullen weggegeven. Flesjes drinken, petjes, zonnebrillen of tassen. Voor uw bedrijf het moment om hierop in te haken.
 

Met de benenwagen

Er bestaat niet zoiets als een perfecte giveaway. De één heeft misschien het meeste baat bij een koud flesje drinken, waar een ander dringend een tube zonnebrand nodig heeft. Niet heel gek dat menig wandelaar verrijkt wordt met spullen en promotieartikelen. Aan uw bedrijf de taak om met iets te komen dat er écht uitspringt. Dat is waar u BOVI salespromotion voor inschakelt.
 

Lopend naar de stad

Tijdens de Vierdaagse draait het om de wandelaars, maar gezelligheid bruist in de hele stad. Naast deelnemers komt er vooral veel publiek af op het jaarlijkse wandelevenement. Ook hier speelt uw bedrijf dit jaar op in. Een koordrugtas, waterfles of handdoek. Wat voor bedrijf u ook heeft, er is altijd animo. Nu is het nog de kunst om het product zo persoonlijk mogelijk te maken.
 

Persoonlijke promotie

Om een giveaway te personaliseren, heeft BOVI salespromotion een breed aanbod met mogelijkheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld appels bedrukken, tassen in uw huisstijl aanleveren of logo’s printen op een powerbank. Voor ieder bedrijf heeft BOVI salespromotion wel iets passends waar menig loper of toeschouwer blij mee zal zijn.
 

Weggever Vierdaagse van BOVI Salespromotion

Bij BOVI salespromotion kunt u terecht voor al uw bedrukte en onbedrukte promotieartikelen. Is er een evenement, dan zorgt BOVI salespromotion voor een bijpassend product. Een specifieke aanvraag? Ook dan helpen wij u graag. Meer weten? Neem dan contact met ons op of neem alvast een kijkje op onze website. 

Geschreven op