Reist u vaak, sport u veel of vervoert u regelmatig goederen? En wilt u er zeker van zijn dat alles goed vast zit tijdens het transporteren, neerzetten of opbergen? Dan is een Fixb(r)and een waardevol geschenk! Dit unieke item is vanaf nu beschikbaar bij BOVI salespromotion.  

Een praktisch geschenk kan voor de gebruiker een ware probleemoplosser zijn: dankzij uw attentie kan zij of hij weer verder zonder in problemen te raken. De Fixb(r)and is niet alleen leuk om te geven, maar ook handig. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.  

Wat is de Fixb(r)and?  

De Fixb(r)and is hetzelfde als een spanband, alleen heeft BOVI het in een eigen jasje gestoken. Bij BOVI kunt u de Fixb(r)and personaliseren en bestellen voor uw klanten, relaties en medewerkers. Dit unieke item is in twee kleuren naar keuze verkrijgbaar en kunt u op de band een geweven label met logo laten maken. Met de Fixb(r)and als geschenk hebben uw klanten, zakenrelaties en medewerkers iets handigs in huis, én denken ze aan uw bedrijf.   

De enige echte Fixb(r)and  

Bent u benieuw naar dit handige geschenk? Graag vertellen de medewerkers van BOVI salespromotion u meer over het ontwerpproces van de Fixb(r)and. Wij kunnen alles naar wens personaliseren. Laat een goede indruk achter met de Fixb(r)and, dit is het ideale geschenk voor uw klanten, zakenrelaties en medewerkers! Neem voor meer informatie contact met ons op.  

Geschreven op