De periode voorafgaand aan Kerst en Oud & Nieuw draaide BOVI salespromotion overuren: wij hebben alles op alles gezet om de meest prachtige eindejaarsgeschenken voor onze klanten te ontwikkelen. Lees hier enkele positieve reacties!

De Kerstdagen liggen alweer eventjes achter ons. Toch ontvangen wij nog geregeld mailtjes van klanten die vertellen hoe blij ze zijn met de Kerstgeschenken en eindejaarsgeschenken die ze door BOVI salespromotion hebben laten ontwikkelen. Bekijk hieronder enkele ervaringen van tevreden klanten. Wij vinden het fijn dat de geschenken zo positief worden ontvangen! 
 

Verkeersschool Blom: 
“We hebben superveel positieve reacties gehad op de geschenken!”

ESJ Accountants & Belastingadviseurs:
“De Kerstattentie is hier goed ontvangen: de mensen reageren enthousiast.”

BOM Engineering:
“Heel veel leuke reacties gekregen. Was weer toppie!”

Q-Park Nederland:
“Wij hebben tot op heden alleen maar positieve reacties ontvangen op het Kerstpakket!”

Penske Logistics:
“De Kerstpakketten zijn erg goed ontvangen. Iedereen vond het een erg leuk pakket dit jaar. Complimenten aan jullie! Bedankt voor correcte aflevering en uitvoering. Het was weer top.”
 

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook geschenken laten ontwikkelen – nu of voor de Kerstdagen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion. Wij denken graag met u mee over een passend geschenk en zullen u kennis laten maken met de grenzeloze mogelijkheden! Uiteraard mag u ook altijd uw ervaringen met ons delen: of deze nu razend positief is, of u een verbetering door wilt geven! 

Geschreven op