Zoekt u een vernieuwend relatiegeschenk dat u aan uw klanten, relaties of medewerkers kunt overhandigen? Ontdek de allernieuwste premiums en promotieartikelen in ons What’s New-magazine van november 2019.

Op de markt verschijnen steeds weer nieuwe, innovatieve relatiegeschenken, premiums en promotieartikelen. Wat denkt u van handige gadgets als speakers, powerbanks en chargers? Of zoekt u nieuwe bureauaccessoires, zoals balpennen gemaakt van geoogste tarwe? Bekijk ons What’s New-magazine en doe inspiratie op! Hierin leest u iedere maand over de nieuwste, beste, leukste én meest innovatieve producten!
 

BEKIJK WHAT’S NEW-MAGAZINE NOVEMBER 2019
 

Meer informatie over de producten in het magazine

Heeft u vragen over de producten in het magazine, bijvoorbeeld over de bedrukkingsmogelijkheden, formaten of prijzen? Neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion en zij vertellen u meer. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor een bezoek aan de BOVI-showroom in Oudenbosch. Hier laten onze adviseurs u graag kennismaken met de allernieuwste relatiegeschenken, premiums en promotieartikelen! 

Geschreven op