Wilt u uw medewerkers, relaties of klanten in het nieuwe jaar verrassen met een leuke attentie? Kies voor een feestelijk Nieuwjaarspakket per post. Met de geschenkpakketten van BOVI salespromotion verrast u uw thuiswerkende medewerkers en zakelijke relaties!

Conform de coronamaatregelen werken we weer massaal vanuit huis. Medewerkers hebben hun woonkamer weer ingericht als werkplek en ze maken lange dagen vanuit huis. Soms moeten ze het thuiswerken combineren met het thuisonderwijs van de kinderen. Dat vraagt nogal wat! Om thuiswerkende medewerkers aangehaakt en gemotiveerd te houden, is het fijn om hen een blijk van waardering te geven. Verwen hen met een gezellige en smakelijke attentie. Hoe leuk is het om uw waardering uit te spreken via een Nieuwjaarspakket? 
 

Veilig een Nieuwjaarspakket overhandigen

Om het uitreiken van een Kerstpakket of Nieuwspakket op een veilige en verantwoorde manier te doen, organiseren veel werkgevers een speciale drive thru. Medewerkers rijden met hun auto naar een grote loods en halen hier – volledig coronaproof – hun pakket op. Het kan ook anders! Kies voor een geschenkpakket van BOVI salespromotion, want deze pakketten worden thuis bezorgd. Lees hier meer informatie over onze pakketten en plaats uw bestelling vandaag nog.
 

Feestelijke cadeaupakketten per post

Bij BOVI salespromotion vindt u kant-en-klare cadeaupakketten die eenvoudig per post verstuurd kunnen worden. Veilig én snel. En helemaal fijn: de pakketten zijn zeer feestelijk en hebben een exclusieve look & feel – precies wat past bij de feestdagen. Kies bijvoorbeeld voor een oliebollenpakket met oliebollenmix en fles Chardonnay. Of maak uw keuze voor een bruisend cadeau met badbruisballen, bubbels en borrelhapjes. Dit is slechts een greep uit de beschikbare pakketten: er zijn er nog veel meer! Bekijk onze productcatalogus en ontdek alle mogelijkheden. Liever een andere insteek van het pakket? Dat is mogelijk. Het pakket kan volledig op maat worden gemaakt, inclusief unieke boodschap en maatwerk producten.


Bekijk productcatalogus

 

Bestel nu uw Nieuwjaarspakketten!

Heeft u in de catalogus gekeken en wilt u uw medewerkers, relaties of klanten verrassen met een Nieuwjaarspakket per post? Neem contact met ons op en bel naar +31 (0)165 - 33 25 25. Onze adviseurs denken graag met u mee en stellen een geschenkpakket op maat samen.

Geschreven op